|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() MatKus napisal w pewnyp poradniku:
www.tibia.pl/tutorial.php?tut=301 Cytuj:
Jesli tak, to jak ?? EDIT Jeszcze nad cormaya i na prawo od Edron jest mala wyspa ale niemoge sie doczytac ![]() MAPA SWIATA: http://69.56.199.198/tibia/maps/tibia_map.gif Ostatnio edytowany przez Morzewik z Aurei - 23-02-2005 o 21:31. |
|
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jako facc dostaniesz się do 3 wysp a ściślej do 5
draconia(chyba jest dla facc) isle of kings ale dopiero po wykonanniu questu lodowe wyspy czyli: folda,senja,vega na te 5 wysp poza draconiom jestem na 100% przekonany że może facc pujść jak co to mnie poprawcie ta mała wyspa nad cormayom to eremo mozna na niej kupic czary tylko promocyjne np wild growth lub berserker
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 23-02-2005 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dzieki za odpowiedz - GRATZ TO U
![]() na lodowe to wiem jak sie dostac ( z tego portu niedaleko carlin ) ale jak sie dostac na reszte ?? |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Na Dracone prowadzi bardzo dluga i bardzo trudna droga przez Hellgate. Wiecej wiedziec nie musisz.
@Knight Simon Dark lord Zapomniałeś o Fibuli ^^.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 23-02-2005 o 22:35. |
![]() |