|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: kolo kraka (venore)
![]() |
![]() MAM wielki problem od ponad miesionca Tibia mi nie działa no znaczy nie zupełnie poniewaz działa od godziny 00 00 do 08 00 nie umiem tego wytłumaczyć próbowałe wielu rzeczy ale nic nie pomaga. Dlatego prosze wszytkich o pomoc kto miał podobne przypadki lub wie o co w tym chodzi prosze pisać o kazdym szczegole ps. jesli to sie przyda mam poloczenie radiowe (radiówke)
Hail Jamera Hail Titania kto nie grał z jakis przyczyn od miecha w tibie wie co czuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() Skontaktuj się z administratorem sieci i poproś go o pomoc. Polecam też użyć słownika ortograficznego i znaków interpunkcyjnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 1 Nie znasz mojich Administratorów
2 Tak sie pisze szybciej a po 2 to nawyk z Tibi 3 Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
2. Zmień ten nawyk, bo wychodzisz na durnia na forum.... Co do twojego nietypowego problemy: Tibia ci działa kiedy sieć jest najmniej obciążona.... Jeszczy mógłbys powiedzieć co dokładnie ci nie działa (czy błąd wyskakuje , czy co...)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() "connect timeaut" No dobrze sieć jest przeciążona przez cały miech o tych samych godzinach co do minuty musi być jakaś ingerencja !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
1. Zamiast grać w tibie poucz sie polskiego, gramatyki ortografii; 2. Zamiast wagarowac idź na polski lub korepetycje w celu poprawienia gramatyki, ortografii; 3. Kup sobie słownik ortograficzny; 5. znajdź umowę zawartą z dostawcą internetu; 6. znajdź na niej numer telefonu, numer GG, adres, e-mail lub cokolwiek dzięki czemu będziesz się mógł skontaktowac z dostawcą; 7. Powiedz mu w czym leży problem( nie zapomnij dodać, że tibia chodzi przez port 7171)
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 07-03-2005 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Właśnie o to mi chodziło wielke dzięki ,tak myślałem ze chodzi o te porty ale jaka jest przyczyna ze je blokuja serwy siadają czy jak... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Witcher
|
![]() Skontaktuj się z administratorem sieci zamiast zadawać głupie pytania !
Użyj opcji szukaj na forum i znajdź sobie adres IP serwera na którym grasz po czym prześlij do admina tą informację oraz port pod którym Tibia działa 7171 i poproś o odblokowanie.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() a moze po prostu na sieci sa blokady na ten port ....
I zeby nie przeciazac serwa sa tylko w porach nocnych wlaczane Skoncz z radiowka - Neostrada RoX ![]()