|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Wiele miesięcy temu odszedłem z Danubii, gdyż ten świat nie był już dobrym miejscem do grania - za dużo ludzi (840 typa o 6 rano?? - PACC mialem ale nie chronił mnie on przed zapchanymi respami!!), za niskie ceny no i za dużo PA (power abusing)...
Na początku lutego tego roku zacząłem grać z kumplami z RL na Elysii. Kilka dni grania na FACC i nabiłem lvl 13. Po powrocie z ferii kupiłem PACC i szybko zrobiłem lvl 20. Kumpel na 80 lvl powiedział mi, żebym od 20 levka expił w cyclopolis... Ponieważ expiłem do lvl 20 BARDZO szybko nie zdążyłem nabić dobrych skilli ani mlvl 8 (exura vita). Mimo to poszedłem do cyclopolis... ...na wejsciu już, jak możnaby się spodziewać, są cyce: ![]() Później jeszcze więcej cyców, guardy, soldiery: ![]() Szybko nabiłem polowe lvl ale równie szybko skonczyly mi sie bolty i musialem wrócic: ![]() Dzisiaj rano znowu poszedłem do cyclopolis: ![]() Trafiłem na full respawn ![]() ![]() Teraz już wiem, dlaczego wczoraj ten korytarz był zastawiony beczkami (6 scorpów na raz??): ![]() Niestety dziś równie szybko skończyły mi się bełty (wypadł za to double axe i troche gp wiec bolty powinny się zwrócić)... Exp niby spoko (10-12K/godz, dla porównania na rotach na daramie ze spearami robię 6-8K/godz), ale zużywam zdecydowanie za dużo bełtów. Minie trochę czasu zanim znów wybiorę się do cyclopolis. A teraz 2 inne screeny... Kiedy jeszcze jako FACC expiłem w amazon camp, widziałem tam zlurowane 2 huntery na raz, potem orc liderka, ale to nawet mnie zaskoczyło: ![]() A tutaj screen z kategorii "czego to ludzie nie wymyślą..."; ktoś zlurował GSka pod dwarf bridge, ten wykończył mnóstwo lowlvl, ale jakiś highlvl postanowił przerwać tę masakrę i, jak widać, ropnął GSa na dach ![]() ![]() Na razie to tyle... wkrótce dodam więcej. Edit - więcej SS Wszystkie z rotów na Daramie... advance'y, walka, loot ![]() Bieganie ze spearsami na roty ma tę zaletę, że oprócz expa trenuje się nieco skille (no i robi HMM): ![]() No, nareszcie! Byłby już w cyclopolis ale skończyła mi się wtedy amunicja... ![]() Respawn jest spory i niesamowicie szybki... FACC nie mają takich spotów z rotami nawet na Fibuli czy PoH: ![]() Robię tu do 8K expa na godzinkę, co pozwoliło mi szybko nabić do lvl 19, ale teraz to już trochę mało ![]() ![]() Znowu skill advance: ![]() Z rotów wypada na tyle dużo kasy, żeby biorąc tylko gp można było nieźle się obłowić (jak na niski lvl). 800gp/godz to nic nadzwyczajnego ![]() ![]()
W Tibii 2 razy dotarłem do lvl 36: Owoc, lvl 36 Elite Knight, Danubia Demonic Owoc, lvl 36 Royal Paladin, Elysia Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW! Ostatnio edytowany przez Owoc - 22-02-2005 o 10:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Ja mimo nocu jakoś widze... Zdjęcie za*** iste xD podoba mi się ![]() ![]() A co do Draga na Amazon Camp to norma,często ktoś luruje...
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Tam gdzie żyją elfy
![]() |
![]() Nom, teraz tylko popraw skille i wymiatacz zawodowy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Spox ss'y, uwielbiam patrzec na pallków biegających z bełtami
![]() Chciałbym się zapytać czy podał byś mi mapkę do cyclopolis, najlepiej od depo plx(wiem tylko ze to jest na edron) i czy zeby tam dojsc trzeba pokonac cos szybkiego albo niebezpiecznego (na powierzchni) mapka plx... More ss plx. Zapraszam również do mojego tematu plx ![]() ![]()
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. Ostatnio edytowany przez Centix - 22-02-2005 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nabiłem dziś 22 lvl i 8 mlvl na tych nieszczęsnych rotach (sorki ale zgubiłem screen z advance):
![]() Nabiłem też 57 dista i poszedłem znowu do cyclopolis: ![]() Gdy już byłem przy wejściu okazało się że zapomniałem kuszy ![]() Szybka wizyta w depo i zaczynamy zabawę: ![]() Moja ulubiona taktyka - bieganie wokół schodków/stołu/stosu kowadeł i strzelanie do przeciwnika: ![]() Robi się gorąco! Nie musiałem użyć UH, ale poszła 1 exura vita: ![]() Gdy już miałem wychodzić (kończyły się bełty) natrafiłem na full respawn - niestety na zdjęciu nie uchwyciłem 3 cyców, które zostały gdzieś z tyłu ![]() ![]() To już po powrocie do Edron. Widzicie po raz kolejny wszystkie moje skille oraz loot. ![]() Czas: 40 minut Exp: 9K (12K/godz.) Loot zwrócił bełty i HMM (chciałoby się powiedzieć: cudem ![]() Straty: 4 HMM, 413 bełtów, 0 UH (3 vity starczyły ![]() A tu screen z innej beczki - zmuszony koniecznością, walczyłem z guardem za pomocą oszczepów (ktoś zlurował - 1 vita, hp po walce na żółtym): ![]() A tutaj macie mapkę z dojściem do cyclopolis, o którą ktoś pytał: ![]() Wejście do Cyclopolis to ten biały punkt otoczony czerwoną krzywą na górze mapy. Czerwona kropka to pkt. orientacyjny - NPC Avar Tar. Zółty kwadrat to pkt. orientacyjny - gdzieś tu jest wioska Stonehome ![]() To co widać w lewym dolnym rogu to doki Edron. Aby dojść do Cyclopolis i nie zostać zabitym, należy iść do NPC Avar Tara. Obok niego wejść po rampie do takiego korytarza prowadzącego przez góry. Gdy przejdziemy ten korytarz idziemy najpierw kilka ekranów na wschód do rzeki, a potem wzdłuż rzeki - tak jak jest odsłonięte na mapce. Po drodze tylko wilki i niedźwiedzie, wejścia (schodki) pilnuje 1 cyklop, zaraz po wejściu powitają nas 2 cyklopy, czasami wspomagane przez 2 soldiery.
W Tibii 2 razy dotarłem do lvl 36: Owoc, lvl 36 Elite Knight, Danubia Demonic Owoc, lvl 36 Royal Paladin, Elysia Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW! Ostatnio edytowany przez Owoc - 22-02-2005 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up Dzięki
@Topic:gratz adv
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Grats wsystkiego (poza mlv bo ja na 17 lvl mialem 9 mlv i skills 59/40 na Premii)
![]() ale mimowszystko pikne zdjecia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() ![]() Wyropowanie tego gsa to moje dzieło ![]() Po prostu niosłem scale army, żeby w outlawie sprzedać, gs mi się władował i nie miałem wyboru ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Podobają mi się SS'y a w szczególności komentarze do nich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() bardzo slabe skile i mlvl
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Owoc
Dzienki za mapke do cyclo ![]() Niedługo wstawie w mó temat new sski z huntu na cyclo moim sorciem ![]() Jesczze jedno pytanie ![]() Spodobał mi się twój outfit ![]() ![]() ![]() Mogę nosić taki sam jak twój?? ![]() ![]() Zpraszam do mojego tematu.
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
![]() |
![]() |