|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Mam pare pytań i chciałbym, aby w tym temacie wypowiadały się tylko osoby posiadające intrnet z Neostrady lub z Chello.
Neostrada 1.Czy internet z neostrady (128Kb/s) jest w miare szybki???? 2.Czy zdarza się, że przez jakis dłuższy okres czasu brakuje internetu???? 3.Czy w neostradzie (wciąż mówię o 128Kb/s) są lagi??? Chello 1.JAka jest prędkość łącza w Chello??? 2.Reszta pytań tak jak przy neostradzie... A teraz do modków Czy do listwy (wiecie... tam gdzie sie podlacza rozne takie...monitor i takie duperele...) potrzeba uziemienie?????? Bo często u mnie nie ma internetu..... A gdy zadzwoni się do "fachowców" do mówią że potrzeba uziemienie... A wokoło wszyscy mówią że nie trzeba... I się śmieją... OK neostrade już wiem... Teraz zapodajcie cos o Chello
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 25-02-2005 o 10:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() 1. jeśli masz zamiar korzystać z niej na jednym kompie to jest szybka
2. Przez pol roku korzystania ani razu mi sie ie zdarzyło. 3. o co chodzi z tymi lagami??:> nie ma ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() lol? a dlaczego to trzecie pytanie do modków? Na listwie nie musisz miec uziemienia, wystarczy, ze jest ona podłączona do gniazdka z uziemieniem. Neostrada 128 to największy syf jaki widzialem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() lol... mógłbys przynajmniej podac jakieś argumenty. Nie ma to jak własne zdanie...
edit: nie ma to jak dobra znajomość gramatyki ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 25-02-2005 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
2. Transfer miesięczny:15GB. Jeżeli nie jesteś nałogowym Kazzowcem to w zupełności wystarczy(i zostanie jeszcze więcej) Lagi: Zero. Korzystam z Chello 512, realna prędkość 100-200kb/s. Jeżeli Tibia zaczyna mi lagować, to znaczy że u Cipów coś się dzieje(i przeważnie kończy się mass kikiem) Net jest zawsze, chyba że jakiś dowcipniś przetnie kable. Chello jest dostarczana przez Kable UPC, czyli jak masz kablówkę to masz Neta Ja płace 129 zeta miesięcznie za Tv i Net. Za Neostrade musiałbym tyle + abonament telefoniczny) Stały adres IP. Możliwość natychmiastowego sprawdzenia pozostałych GB(licznik.upc.pl bez www na początku) Skrzynka e-mail(taki bajer dla przyciągnięcia tłumów ![]() Jak masz wybór: Bież Chello. (Jedyne wada, do brzydki, kanciasty czarny modem.....ale zawsze można go gdzieś upchnąć)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() @Dwimenor - ja mam szary modem, nie jest kanciasty, tylko z jednej strony zaokrąglony - to to samo? A upchnąć nie da rady, jak się go dotknie to od razu siada net, bo coś jest popsute w nim, a nie wymienie go, bo już jest "mój" [jeśli po roku przedłużasz chello to modem dostajesz już na zawsze, w przeciwnym wypadku go oddajesz].
@Down - no ja zakładałem jak byłem w 1 klasie gimnazjum w listopadzie, a teraz jestem w 1 liceum, więc ponad 3 lata.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 25-02-2005 o 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @SuPeRMAN
O.o wymienili modemy?? Kiedy zakładałeś chello?? Nie możesz oddać do naprawy w servisie??. Przecież bardzo łatwo dotknąć przez przypadek.
![]() |
![]() |
#8 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Generalnie kazde urzadzenie o wiekszej mocy powinno byc uziemione. Jesli nie masz gniazdka z uziomem, nalezy polaczyc przewod uziemienia urzadzenia z masa w gniazdku (z masa, nie z faza, pomylka moze byc bardzo niebezpieczna, jak sie 220v na obudowie urzadzenia pojawi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Dwimenor Dzieki... Zamowilbym Chello, ale teraz sprawdzilem na www.chello.pl czy jest dostepne w mojej okolicy, i nie ma.............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @EDIT Cytuj:
![]() @down NO WLASNIE:/ Dzwonisz do takiego fachowca, i nie dosc ze kaze ci czekac 3 min to jeszcze klamie........
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 25-02-2005 o 12:21. Powód: A bo mi sie zachciało |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Gorzów
![]() ![]() |
![]() Ja mam neostrade 384 i mam lagi poprostu kosmiczne a nic niemam włączonego ani mi się nic nie ściąga ktoś może mi to wytłumaczy .
A naszczęście konczy mi się umowa nie długo a w jakich miastach jest Chello ??? Niema w mojej okilicy ![]() Ostatnio edytowany przez R.u.F.u.S - 26-02-2005 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wejdź na www.chello.pl, po prawo bedzie cos takiego czy chello jest dost. w mojej okolicy....