|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Wiem tych tematow bylo pelno, jednakze nie znalalem informacji ktorej potrzebuje. Zeby dotac sie na wyspe trzeba miec FB ale czy jak wroce z tej wyspy a bede chcial znow na nia poplynac to musze znowu miec FB czy zaplac jak za normalny statek jesli tak to ile?
Prosibym o konkretne odpowiedzi z gory dziekuje
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Za powrót zapłacisz 1k jeżeli masz mniejszy level niz 40, a jak masz powyżej 40 to 10k
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() FB dajesz tylko raz i możesz pływać do woli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Dobra zawsze sie placi 1k lub 10k przy powrocie?! A co sie stanie jak poplyne tam bez kasy? Mam zginac aby wrocic, czy jest jakies alternatywne wyjscie?
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
jak dasz broszke to plyniesz na wyspe i wracasz (ceny 10 i 20 gp bodajze) i broszke dajesz tylko za 1 razem.Te ceny 1 k i 10 k to sa kary za zlamanie "regulaminu" IoK (za samo wejscie do monkow juz jest kara-odczulem na wlasniej skorze) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Nie radze zabijac pieskow, to bardzo ladnie uszkodzi wasz budzet
![]() Radze wybierac sie tam z 10k, bo zrobisz missa i utykasz, nawet jesli przejdziesz przez krypty to hoho, banshee room ![]() Monk chcial ode mnie 5.000 giepsow za samo wejscie na 2 pietro, nie wiem jak za psa i takie tam, nie jestem sadomasochista
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 25-02-2005 o 19:43. |
![]() |
![]() |