|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jest pewien problem który mnie dręczy. Pewnie większość dobrych graczy wie, że na wschód od Carlin jest wyżyna na której stoi domek, a dokładnie pod nim jest DS. Wejścia do tego domku "broni" zacięta trawa która jak na złość odrasta
![]() ![]() ![]() ![]() < rozpoznajesz porwane pamiętniki jakiegoś rodzaju > ... Teraz <A więc> mam informację, którą potrzebowałem <musieć> tyle. To kosztowało mnie los, ale <prawie> moja miłość jest z <przy pomocy> tym. Zły Minz schował mojego ukochanego Caramellia w wieży w wzgórzach kości udowej, będę podróżował ... ... prawie zabity mnie ale <prawie> i zrobił to do wieży. Ze smutkiem druid zaczarował obszar z <przy pomocy> jakąś naturą - magią i trawa jest prawie nieprzejezdna ... ... spotkał wędrownego elfa i kupił maczetę. Teraz <A więc> będę w stanie się ... ... nie możliwy! Nie jestem szkolony wystarczająco, by obciąć szybką rosnącą trawę szybką wystarczająco, by oczyścić ścieżkę do wieży ... ... ukryją się na noc w pobliskiej jaskini, którą zauważałem dzisiaj rano kiedy mijając i jutro będą podróżowali do miasta, by ulepszyć moją ucięcia trawy umiejętność. Jestem pewny, jeśli <gdy by> jestem bardziej znajomy, z <przy pomocy> że zrobię to! Mowa tak o jakimś druidzie i JAKIMŚ mieście którego nazwy nie wymieniono!! Czy ktoś może już kiedyś rozwiązał tą zagadkę ja już mam dość latania po miastach i zaczepiana każdego NPC o skill macheta, macheta, grass, jungle grass. Jestem ciekaw co kryje ten dom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: Nie bądż taki ciekawski :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czesiu Obrabiacz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 39
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Ja myśle, że to poprostu smaczek dodany przez CipSoft. Pewnie nie da się tego questu rozwiązać(przynajmniej narazie)
![]() ![]() |
![]() |