Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-04-2005, 18:40   #1
KaeMeN
Guest

Pergamin Tajemniczy domek

Jest pewien problem który mnie dręczy. Pewnie większość dobrych graczy wie, że na wschód od Carlin jest wyżyna na której stoi domek, a dokładnie pod nim jest DS. Wejścia do tego domku "broni" zacięta trawa która jak na złość odrasta . Czy ktoś wie jak się pozbyć tej trawy?? Tylko nie piszczie " Użyj machety, poto ona jest". Zgadza się, po to jest macheta, ale ta trawa po zcięciu jak na nią się wejdzi odrasta i odsuwa o pole w prawo . Jak ubiłem sorciem DS'a spod domku w ciele był pamiętnik pewnego podróżnika . Po angielsku oczywiście. Po skopiowaniu u wklejeniu do Eglish Translatora 3.0, po przetłumaczeniu otrzymałem cos takiego :

< rozpoznajesz porwane pamiętniki jakiegoś rodzaju >
... Teraz <A więc> mam informację, którą potrzebowałem <musieć> tyle. To kosztowało mnie los, ale <prawie> moja miłość jest z <przy pomocy> tym. Zły Minz schował mojego ukochanego Caramellia w wieży w wzgórzach kości udowej, będę podróżował ...
... prawie zabity mnie ale <prawie> i zrobił to do wieży. Ze smutkiem druid zaczarował obszar z <przy pomocy> jakąś naturą - magią i trawa jest prawie nieprzejezdna ...
... spotkał wędrownego elfa i kupił maczetę. Teraz <A więc> będę w stanie się ...
... nie możliwy! Nie jestem szkolony wystarczająco, by obciąć szybką rosnącą trawę szybką wystarczająco, by oczyścić ścieżkę do wieży ...
... ukryją się na noc w pobliskiej jaskini, którą zauważałem dzisiaj rano kiedy mijając i jutro będą podróżowali do miasta, by ulepszyć moją ucięcia trawy umiejętność. Jestem pewny, jeśli <gdy by> jestem bardziej znajomy, z <przy pomocy> że zrobię to!

Mowa tak o jakimś druidzie i JAKIMŚ mieście którego nazwy nie wymieniono!! Czy ktoś może już kiedyś rozwiązał tą zagadkę ja już mam dość latania po miastach i zaczepiana każdego NPC o skill macheta, macheta, grass, jungle grass. Jestem ciekaw co kryje ten dom Potrzebuje (niemałej) pomocy Jeśli ktoś wie cokolwiek na ten temat i zechce się podzielić bardzo proszę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-04-2005, 18:59   #2
Silvan
Użytkownik forum

Silvan's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: Nie bądż taki ciekawski :P

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 39
Poziom mag.: 39
Silvan ma numer GG 1538295
Domyślny

Ja myśle, że to poprostu smaczek dodany przez CipSoft. Pewnie nie da się tego questu rozwiązać(przynajmniej narazie) . Ale życzę ci powodzenia. Może jako pierwszy rozwiążesz ten quest
Silvan jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania