|
|
#1 |
|
Guest
|
Macie tu troche grafik:
Kryształowa Tarcza ![]() Kryształowa Zbroja ![]() Kryształowe Buty ![]() Kryształowe Spodnie ![]() Kryształowy Hełm ![]() Kryształowy Topór ![]() Cały Kryształowy setcik ![]() Mam nadzieję że się itemki spodobają ![]() @down Jeśli chodzi ci o hełm i buty to się z tobą zgodzę ![]() Ej ludzie no co jest komentujcie ![]() Ostatnio edytowany przez U$er - 01-03-2005 o 19:03. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
Ładne ale za małe >.< niss ne widze!!!
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
Trudno mi to ocenić bo zamało kolorów i za małe
Narysuj jakiś golden secik.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
@up za mało kolorów??? w końcu to krzyształowy set więc może być raczej tylko niebieski
. Postaram się zrobić Golden set i oczywiście większy chociaż te itemki nie są aż tak małe żeby nie dało się ich ocenić.Prosze macie golden set: ![]() ![]() ![]() ![]() Tarcza (według mnie nie wyszła mi, bo nie widać wyraźnie cieniowania . Jescze w linku, bo przez przypadek ją skasowałem)http://img184.exs.cx/my.php?loc=img1...nshield3ez.png ![]() A tu macie ten sam miecz, tyle że Błyszczący ![]() ![]() Wszystko robiłem w paintcie więc cieniowanie jest słabe ![]() Ostatnio edytowany przez U$er - 02-03-2005 o 15:24. |
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
Jak dla mnie troche cienkie te graficzki....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
Mi się jednak nawet podobają. Ocenić można zawsze, co nie zmienia faktu, że twoje itemki są małe. Popracuj troche nad cieniami i nad tymi rozmiarami.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Może to będzie lepsze
![]() Właśnie zrobiłem topór: ![]() Ostatnio edytowany przez U$er - 02-03-2005 o 16:03. |
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
albo ja slepy jestem albo to jest jakies male??
ale i tak niezle rob wiencej
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
No ten duuuuży miecz to już cudeńko. Popraw troszke cieniowanie i bedzie super extra
. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
Cytuj:
Fajne ale wciąz za małe Najlepszy chyba to ten mieczyk jakby sabra (ten największy)
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
Te miecze dobrze ci wyszły ale za małe spójrz na moje nie mogą być takie graficzki >.<
@Ten duży miecz Kontury jakieśtakie hmm nie wiem ale mi nie,przypadły do gustu.
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
|
Cytuj:
niezła mucka ;p
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
No super graficzki ci powiem, ale tylko te duze, tamte male jakos nieprzypadly mi do gustu
Rob wiecej ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
em.... ja mam takie pytanie... zrobiłeś rysunki w 32x32 (chyba) i dałeś na białe tło... potem zrobiłeś rysunki na 200x200 ++++ i dałeś na różowe tło, Rotfl ?
Topic: Hmnmmm Te małe są brzydkie, duże już troche lepiej ale jednak cieniowanie "trzymalca" (tak mój kumpel gada) jest dziwne wycieniowane... cuz są tam zrobione dziury (wyszczerbione przez walke czy tam zbyt długie leżenie i zaczeło wszystko oddpadać... to samo z krwią na ostrzu czy też rdzą ). Ostrze ma tylko 1 kolor ??? dziwne :/ ... To takie moje małe uwagi (nie zwracaj uwagi na CHAOS w moich postach jak możesz ). |
|
|
|