|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() Mojim zdaniem macie mało satysfakcjonujący dział "Download" prawie nic tam nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A czego sie spodziewasz w downloadzie? Tibii GG? Macro? IRC chyba wystarcza, nie wiem po co jeszcze do szczescia Czat, a sluzbe tu pelnia moderatorzy i uzytkownicy, tez mozna zadawac pytania i otrzymywac na nie odpowiedzi
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
2 tak jak mówił matkus; bosal i inni wszystko w swoim czasie... admini pracująnad update całej strony a oni nie żyją tylko tą stronąwięc to trochę potrwa Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
do tego jest forum na którym i tak można znaleść jużodpowiedzi na setki pytań Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Bossmanek, skoro masz problem z MIRCem i chcesz zeby Ci ktos pomogl, to napisz przynajmniej jaki masz dokladnie problem. Ja uwazam ze tak latwiej bedzie Ci pomoc.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() ten irc`ek mi sie nie otwiera nie wiem dlaczehgo otwiera sie nowe okno i czekam czekam i nic nic a nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() emmm, tam trzeba było odpowiedzieć twierdząco przy monicie o instalacje skryptu, a potem cierpliwie czekać.....
|
![]() |
![]() |