|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wiem że nikture pousty są bez sensu ale ja straciłem ich około 25.Poroszę by ktoś napisał jakie cechy ma poust do usuniencia?
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Np. posty bez sensu, tylko po to zeby sobie nabic pare postow.
Jezeli chcesz aby twoje posty nie "znikaly" pisz na temat, cos co dla kogos bylo wazna informacja itd.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Tylko że tylko około 3 było nie na temat pozatym mój najlepszy temat czy wieżycie w kosmitów został wyrzucony pozatym 3 to nie 25 co nie?
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Czasami w ramach oczyszczania forum sa kasowane całe tematy, ktore są wyczerpane/nieaktualne lub sie powtarzaja. Jesli byly tam Twoje posty to zniknęły razem z tematem.
Co do pojedynczych postów-ja kasuje posty kiedy: 1. nic nie wnoszą 2. sa nieczytelne (stylistyka, ortografia, bełkot) 3. kiedy ktos powtarza w poście po innych. 4. kiedy ktos napisze kilka postów po koleji A wogóle to nauczcie sie ze ilość (postów) nie znaczy jakość. I prosze wiecej nie zakladac takich tematów. ~close~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |