|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Mam takie pytanie: jaka profesja jest najlepsza do samotnego expienia. Nie gram jednorazowo więcej niż godzinę wiec raczej nikt ze mną nie pójdzie expić. Zastanawiałem się nad sorcem ale przywołanie np. na godzinę monka jest chyba nie opłacalne.
Ostatnio edytowany przez Amix - 01-09-2007 o 14:07. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() A po co przywolywac? Nie lepiej pojsc poexpic?..
Kazda profesja da sie grac samotnie... Tylko sie zastanow, czy chce ci sie skillowac. Jesli tak to mozesz wybrac palla lub knighta. Chyba gra rycerzem jest prostrza samotnie (latwiej skillowac). Jesli zas nie - sorc/drut. Najwiekszym plusem druidka sa uhy, zas sorc ma pare czarow ofensywnych... I chyba latwiej nim grac w pojedynke.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No własnie po to przywołać żeby z nim expić
![]() a jeśli chodzi o skilowanie to tego nie na widzę. Choć czytałem poradniki dla palka i pisało że wystarczy wbić skile 45/45, a jestem wstanie wytrzymać te kilka godzin rzucając speary w potwora. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() grajac 1h dziennie zadna profesja sie nie wybijesz
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() 45 na 45? Powodzenia. Aha, by z nim expic... W sumie czasem monk/inny summon sie przydaje, lecz zabiera czesc expa. Aby porzadnie expic powinno sie miec te 60-70 skilla. A zajmuje to... 42 godziny dla najta (do 60) i 21 godzin dla palla (tez do 60).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Wybor nalezy do ciebie. I tak musisz spedzic troche czasu jak nie na skille to na bicie mlvla. Kazda profesja mozna z powodzeniem expic solo. Najlepiej poczytaj rozne poradniki dla poszczegolnych profesji i zobacz, ktora ci najlepiej podpasuje. A tak poza tym, to zrob z bratem tak, zeby bylo ze ty grasz 4 godziny, potem on 4 godziny, bo po 1h to jest gra bez sensu.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram sorcerem. Wole robić runki niż godzinami patrzeć na postać jak skiluje.
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() Polecam paladyna... skillowania w zasadzie nie dużo<chyba, że chcesz mieć super evul pala no to jak wolisz...>
skillujesz do tego 50 dista<to naprawdę niewiele> a później możesz expić i wbijać w tym czasie dista ![]() ale wiadomo- lepszy dist - lepsze hity - lepsze solo można robić ![]() na kasę nie można narzekać, bo jest jej naprawdę sporo < chyba, że kasy nie umiesz zbierać ;P...> Pozdrawiam
![]() Nawet ludzie o sercach z kamienia unikają ognia desperatów, gdyż od płomieni ludzi słabych pęka najtwardszy głaz... Lisek Gallery : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122396 Ostatnio edytowany przez lisek93 - 01-09-2007 o 23:47. |
![]() |