|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Cip Soft zakazuje rasizmu w Tibi a przeciez w Tibi nie mozna miec czarnej skóry, czy świadczy to że ludzie z Cip softu są rasistami. Nie którzy chca miec w Tibi czarną skóre, a nie tylko biała , Trzeba to jakos rostrzygnac. prosze o odpowiedzi czy chcecie byc w Tibi tylko biali??
![]() Ostatnio edytowany przez Prokopek - 01-03-2005 o 15:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() A czy to że prezenterzy w telewizji som biali to jest oznaka rasizmu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() lol a czy to ze np w GTA Vice City lazisz bialym to tez oznaka rasizmu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() To ja proponuje zeby dac jeszce ludki o kolorze skory zoltej, cyganow, zydow (z pejsami), letynosow, a nawet kanadyjczykow zeby nikt i byl pokrywdzony. Jesli ktos ni moze grac bialym bo mu sie to nie podoba to niech nie gra
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Widac w swiecie Tibii nie ma murzynow/azjatow. Istnieja tylko ludzie o jasnym odcieniu skory.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
nie wiem byc moze tak ale ja mam kolegów którzy by w Tibi chodzić jako czarni ludzie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Prokopek - 01-03-2005 o 16:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
wiesz mi to nie przeszkadza ale nie dla wszystkich to jest cool ;] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Hmmm... Tibia jest jakby grą fantasy i dzieje się w (?) raczej średniowieczu. Czy w takich okolicznościach widzieliście kiedyś murzyna ? Nie, nie to że nie jestem tolerancyjny, ale wyobraźcie sobię te "pikselowe" postacie z czarną twarzą. To by była poprostu klapa (w sensie, jakby taka grafika wyglądała). Na jasnej twarzy w Tibii ledwo co widać ludzkie rysy typu usta, itd, ale jakby to wyglądało na czarnym ? Nie no można spróbować "zmienić" na murzyńską grafikę twarzy i zobaczyć jakby to wyglądało...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() nie wiem jak by to wyglądało ale zawsze można spróbować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Były już takie wątki i to nie raz ehh myslisz człowieku że tak łatwo jest zrobić skórę murzyńską żółtą bladą itp LOL
![]() Daje wam tutah Postać Czarnego jak by wyglądała -.- ![]() Żółta Skóra: ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() lepiej podpisać: to jest polak, a to czech. żeby nikt nie miał żadnych wątów. heh.
|
![]() |
![]() |