|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Ciężko jest znależć przyczynę takiego błędu "na odległość". W takich przypadkach jest ciężko komuś pomóć. Chyba że ktoś mił identyczny problem to ci pomorze.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Ja miałem coś takiego raz, wchodzę, normalnie się zalogowuję, bo nie ma too many ale mnie za chwilę wyrzuca. I tak parę razy. Straciłem przez to wędkę. Potem już było too many, a nastepnęgo dnia wszystko ok.
RE DOWN: Może się zgadzać - ja też to miałem na Eterni.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Hmm... tez cos takiego mialem i chyba wiem czym to jest spowodowane.Przed tym jak mnie wywalilo to ktos tam pisal zeby wszyscy PACCowie wyszli z gry na jakis tam czas wtedy weszli wszyscy FACCowie pozniej przyszli PACCowie i byl przeciazony server i wszystkich wywalalo i do tego lagi byly(wtedy padl rekord na Eternii a ze 30 sek. przed rekordem wbilem sie za 1 razem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() To wyrzucanie z gry jest spowodowane że jakiś gość z PACCem wchodzi gdzy jest full server i wtedy wchodzi w Tibie na twoje miejsce a ciebie wyrzuca. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Na pewno nie. MNie wyrzuca zawsze po 27-34minutach.
NIe mam lagów. Problem moim zdaniem może leżeć w nieodpowiedniej ilości pamieci ram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() oj chłopaki troskze z tematu zboczyliśmy co??
![]() topic: hmm trudno coś powiedzieć... ja osobiście spróbował bym zainstalować od nowa tibię ale zakłądam że juzto zrobiłeć druga myśl która przyszła mi do głowy ( i chyba trafniejsza) to taka że może masz niestabilne łącze? przez co się łączysz z grą? LAN; NEOS; MODEM??
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() @topic:
Ja też tak miałem kilka razy na Amerze. Polega to na tym, że występuje mass kick, logujesz się (nawet jak jest 5 osób na servie) i odrazu Cię wyżuca (jesteś 1-3 sekundy w grze). I tak kilka razy... . Niedawno udało mi się zalogować (że tak powiem "w czasie tego bug-u") i to co zobaczyłem dosłownie mnie przeraziło!! Postacie pojawiały się i znikały, pojawiały i znikały... PACC i FACC! Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale to jakiś poważny BUG!