|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: .......\HELL/.......
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hmm.mam do was pytanie tzn. dokładniej do tych co grają na gitarze (elektrycznej lub klasyku) czy może ktoś podać tabulatory z Behemotha lub Vadera ponieważ chcialbym się nauczyć grać ich niektórych piosenek.
Bardziej to do elektrycznej wolałbym no wiecie jak byście mogli podać to czekam na odpowiedzi i Dziękuje z góry.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() http://www.ultimate-guitar.com/ Polecam ten serwis, nic nie trzeba płacić ;P. Jeśli to nie wystarczy szukaj na emule albo innym p2p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Tak jak powiedział Olorion, tabulatUry nie tabulatOry, a swoją drogą polecę metaltabs.com, mysongbook.com, 911tabs.com. Uprzedził mnie joey, bo moim zdaniem ultimate-guitar jest z nich wszystkich najlepszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() A z polskich to www.chords.pl
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() To może tak BTW, ma ktoś taby na bas utworów Genocide SS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: .......\HELL/.......
|
![]() Dzięki za pomoc .
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Tak w ogóle, to odradzam Ci uczenie się z tabów przed ich wcześniejszym dokładnym sprawdzeniu. Niestety, w naprawdę wielu tabach jest masa błędów. Lepiej uczyć się z oryginalnych nut (można znaleźć w necie w formacied .pdf).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Mam prosbe, moglibyscie mi przy okazji podac kilka w miare prostych solowek? Gram od jakichs trzech miesiecy i brakuje mi odpowiednich utworow
![]() P.S. Gitara rozstrojona, to jest tragedia!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Odradzałbym Ci uczenie się tak wcześnie solówek, ponieważ są w większości przypadków szybkie i skomplikowane, najprostsza solówka jaką znam to ta:
http://ultimate-guitar.com/tabs/i/ir...n_ver2_tab.htm A co do rozstrojonej gitary: http://www.gitara.terramail.pl/tuner.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Prosta solówka? Znajdziesz takie w: House of The Rising Sun, Wonderfull Tonight, Baśka (rotfl ;pp)... Ale po co komu? xD jak się solówek dla szpanu chcesz uczyć to może być: Fade To Black, One, The Number of The Beast, The Trooper ;s ale to raczej nie na twój poziom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() A jeśli naprawdę na serio podchodzisz do gitary to zamiast tabów proponowałbym grę ze słuchu
![]() ![]()
FaR TiL OdiN... [x]- mi sie 2 dni temu snilo ze na przejsciu przez jezdnie bylo ukryte wejscie na basnhee , a ja mailem 1 sdka i 900 many [x]- odstawilem banshee hunty Ostatnio edytowany przez Thanal - 29-06-2006 o 11:46. |
![]() |
![]() |