|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Ten temat będzie tematem , w którym będziemy zamieszczac historyjki ktore zawierają w sobie buźki z tibia.pl.
Wiem że to wygląda idiotycznie ale moze ktos sie skusi ![]() Oto moja historia: Pewnego dnia żył sobie ![]() ![]() Pewnego dnia ![]() ![]() ![]() Wystraczony klaun nie wiedzial co robić. Miał tylko 1 godzine do egzekucji. Postanowił uciec na ![]() ![]() ![]() Po około pół godzinie ![]() ![]() ![]() Okazało się ze ów ![]() ![]() ![]() Ucieszony ![]() ![]() Horda ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy wszyscy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten zaczał niesamowicie się smiać i zamienił sie w ![]() Wtedy mag wywołał swoimi czarami 5 minutowe lato i ![]() Tym sposobem ![]() ![]() Ps: czekam na wasze historyjki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Dwa
![]() ![]() ![]() ![]() gdy zabił swojego kolege spotkał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Busz
|
![]() @Topic Good Idea
![]() Pewnego zimowego dnia w domku państwa Bezerków ojciec z dzieckiem wyszli na dwór. Ulepili pięknego ![]() ![]() Wiem że Głupia ![]() @ Bzik I co się wpi.erdalasz -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Pewnego razu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podczas podróży spotkali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KONEC nie miałem co wymyślić ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 09-03-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?
![]() |
![]() Niedawno nie dawno temu za blokami i ulicami siedział sobie w szkole noobek
![]() Pewnego razu gdy noobek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tej chwili noobek przebywa w pierdlu i nie wyjdzie z niego szybko ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Noob Polski - 09-03-2005 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Pewnego zimowego poranka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Za wysoki podpis Ostatnio edytowany przez Bzik - 10-03-2005 o 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Pewnego upalnego dnia, mały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opowieść autentyczna gdyby nie ten koń ;P. Ostatnio edytowany przez Thero - 10-03-2005 o 15:20. Powód: było podpić zmaiast podbić xD |
![]() |
![]() |