|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Zawsze próbowałem odnaleźć Yeti na:Foldzie,Senji.Przeszedłem je całe, ale Yeti nie było ja tak chciałem z kumplem pokonać Yeti. Nawet jak miałbym deda!
![]() Ostatnio edytowany przez sorc z valorii - 06-03-2005 o 11:06. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() Yeti jest jak najazd orców na miasto, nie ma określonego czasu respa, poprostu pojawia sie i tyle, czasem co 2-3 dni czasem co tydzien a czasem co miesiąc
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Yeti to respawn nieregularny, ale takze w sensie, ze nigdy nie wiadomo gdzie wyskoczy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Ja spotkałem Yetika! ale tylko 1 raz...
Kiedys szedlem sobie na folde potrenic, i kiedy z wyszedlem z lodzi i przeszedlem przez mostek ujrzalem mieczyki [kolo inventory] pomyslalem sobie: ehh pewnie Frost troll ktory sie tam respi a tu nagle na battle -> YETI ![]() Dostalem 1 hita za 75 ze snowballa ![]() ![]() so... BEWARE Spawn Yeti chyba jest strasznie wolny ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Respawn Yeti jest niereguralny, a nawet chyba jednorazowy na kazdy serv. Respi sie TYLKO na Foldzie, i wątpię żebyś go spotkał .
@down Masz rację, na Galanie widziałem na tratwie chyba 4 yeti (unieszkodliwione). Ostatnio edytowany przez U$er - 07-03-2005 o 20:22. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() heh najwiecej prawdy pylo w wypowiedzi rexa
yeti responuje sie nie rugularnie i dosc zadko ale nie jest to 1 yeti tylko czase pare nawet
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() u mnie w domu jest Yeti
![]() i to niestety wiekszy resp ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzialem na tym forum screena jak gosc (jaki palla) zobaczyl na trade ze pisze Yeti na foldzie i se poplynal i zaczal walczyc nie wiem jak sie skonczylo niestety >>ciekawe jaki loot<<
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Racja, Yeti respi się nieregularnie. Nie wiem czy było już poruszane ale widziałem filmik z hunta na niego. Pierwszego załatawili, drugi ni z tego, ni z owego na red hp zniknął - błąd, czy nie wiemy jeszcze wszystkiego o respie tego monstra?
|
![]() |