![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Siemka.\Moje już któreś tam axe
![]() ![]() a tu 2 link jak by cos ![]() [img=http://img159.echo.cx/img159/4519/waraxe0rx.png] @Edit: AXe widze ,że się troszke rozmazało i nie daje już takiego efektu ![]() coment plx ![]() to tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 20-06-2005 o 11:17. Powód: ehh |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Troche dziwny sposob cieniowanie i sprawia wrazenie jakby bylo z plastiku.
4- w skali szkolnej
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() buahahahaha....
poczytaj coś o rysowaniu, bo z takim czymś daleko nie zajdziesz -.- cieniowanie takie jak to, to poprostu istne dno... nie podoba mi się, skala szkolna? -2, żeby ci smutno nie było... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Fajny ten axe. Niby było już sporo toporów tego typu, jednak ten jest bardzo udany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki all chociaż malo odpowiedzi
![]() (2-)? ![]() ![]() ok no to ja potrenuje naarzie i potem dam jakies inne axe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogę użyć tego axe (i nie tylko tego
![]() ![]() ![]() editnij linka gdyż prowadzi on do strony http://www.imageshack.us/.
Stare gry na PC, stare gry, Old PC Games, download na OPCG.net! Ostatnio edytowany przez Pabak - 20-06-2005 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() nie znam sie na tworzeniu grafiki komputerowej wiec moze moje pytanie zabrzmi smiesznie ale jaki program uzywacie do jej robienia?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Artysci z tego forum glownie uzywaja Painta i PSP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Skąd światło pada?
![]() very bad. Już mój SWORD był lepszy! |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() -Graphics Gale (bardziej rozbudowany MS Paint)
-Photo Shop Pro 9.01 full tych dwóch programów używam narazie Planuje zdobyć: -Coliera -Adobe PhotoShopa i jak sie uda: -3D max studio |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() pyatsz z kod pada światło? To pytaj dalej
![]() @Edit: Możesz dodać to axe do twojej gierki @Edit: ![]() ![]() ![]() Aha bo zapomne mam tu moje stare axe też z nieznacznym światłem ![]() ![]() aha w tym drugim toporku jak będzie ktoś chciał żebym zrobił "normalne światło" to się postaram ![]() @Edit:To już chyba 3 raz edytowany post bo nie ma długo koment ![]() zrobiłem "Zwykły miecz" bez żadnych dodatków czyli złotych ostrzy kryształów i td. oto i on : ![]() mam nadzieję ,że się podoba. i komenty ludzie -.- Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 20-06-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Spójrz na topór. Topór, nie ? Teraz weź kartkę, narysuj na niej ostrze, wytnij i przyklej na ołówek. Co to będzie ? Topór. Podobny do Twojego. Co robisz źle ?
Pisałem to w adnotacji do siekierki 1. Cieniowanie. Popraw padanie światła przy ostrzu a rączce. Wiesz o co mi chodzi ? 2. NIE RYSUJ wewnątrz ostrza kolorem czarny, tylko ciemno-szarym. Miecz wygląda jak nóż kuchenny wsadzony w rączke. Popraw cieniowanie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
![]() ![]() ![]() Z góry dzięki AHA OD DZIŚAJ BĘDĘ W TYM TEMACIE ZAMIESZCZAŁ MOJE WSZYSTKIE GRAFIKI GDYŻ NIE BĘDE ZAŚMIECAJ FORUM NOWYMI TEMATAMI @Edit:Narysowałem kosę: ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 21-06-2005 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Survivor:a wlepisz w tym poscie twojego sworda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: In the dwarfs cave...
|
![]() Mi się podoba wiesz oni przyzwyczili siedo BARDZO REALNYCH broni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() No od razu lepiej. Tylko... odwrotnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki Hallabard.Wiesz za co
![]() narysowałem sworda w dwóch wersjach: 1. ![]() 2. ![]() @Hallabard:Jak wycieniuje twój miecz to go tu wlepie @Edit: Ok mam tu miecz Hallabarda który sam wycieniowałem.Mam nadzieję ,że dobrze bo sam z siebie jestem domny ![]() ![]() ![]() o.O ![]() no oceńcie i powiedzcie czy ma rację? ![]() oto miecz Survivora: ![]() A oto moja siekiera bez poprawnego cieniowania które już zmieniłem: ![]() no i co według was lepsze? Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 21-06-2005 o 16:50. |
![]() |
![]() |