|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj powiem wam naczym mozecie poexpic naczym i z jakimi skillami knightem sword:: Oczywiscie rooka nie pisalem.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poczantek radze potrenowac 50/50 conajmniej na 2 lv a to sie robi na dwarf roty. Gdy mamy juz takie skille zabieramy sie za expienie do 20 lv na amazon camp , mozna tez chodzic na solidery ale w takim wypadku radzil bym podskilowac do 55/55 i miec nie taki zly eq. ------------------------------------------------------------------------- 20lv to juz prawdziwa menczarnia i tak powinnismy miec skille 65/65 warto... i dobry eq.Gdy mamy skille i eq mozemy pujsc na cyclopy wienksza ilosc soliderow czsami mozemy pokusic sie o draga ale nie zdziwcie sie jak pujdzie wam nato 5+ uhow ------------------------------------------------------------------------ 25lv z samego epienia powinismy miec tak 67/67+ wtedy radze kupic pacca i udac sie do cyclopolis jednak z bronia jednorencza i tarcza nie ukrywam tam dla takiego lv bardzo cienzko.A facc no coz Cyclopy,Solidery niewarto chodzic na dragi na takim lv knightem(strata uhow) ------------------------------------------------------------------------- 30lv skille warto potrenowac do 75/75+ wtedy juz mozem kusic sie na guardy pacc cyclopolis tam sie dobrze expi ale i pacc moze sie pokusic o pujscie na dwarf guard.Tu bendzie nam potrzebna naprawde duza ilosc uhow.... ------------------------------------------------------------------------- 35lv no jeszcze niewiem bo nie osiongnolem tego lv...Jest juz bardzo blisko : Piszcie moze cos zle napisalem i wogle komentujcie Milego grania w TIBIE Ostatnio edytowany przez Szpiczek - 05-03-2005 o 01:07. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
BTW, po cholere kolejny poradnik i to w zlym dziale? Az mnie reka swierzbi by dac upomninie... Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() ja tam w jaskiniach thais biegam i good jest
w 1/2h ponad 2k expa
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
To byly najciekawsze. Ogolnie mowiac - lipa. Aż sie dziwie, ze Magus nie skasowal ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Sir Dzikusek
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Grr.. po co ja to czytalem?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak spojrzałem na początek to mi sie od razu odechciało czytać -.- Po co to piszesz? Nie ma już X poradników (o wiele lepszych) na temat "Gdzie expić..."?
"Myślenie nie boli a co najciekawsze - ma przyszłość w KAŻDYM przypadku." |
![]() |