![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Co do postaci to zobaczcie na podpis. A teraz do tematu. Mam Scale Armor, Studded Legs, Legion Helmet czyli najwiekszy kicz na maine. Przymierzam sie do kupienia jakiegos lepszego armorka bo zamierzam troche Valkirie i Cyce potępić. W tej chwili moge bez problemu kupic P-seta i jakis lepszy Helmet. Nie wiem jednak czy sie opalca, czy nie lepiej porobic troche hmm'ow i kupic K-seta. No i jeszcze moge nie kupowac armora i zbierac na Bohy. Co polecacie?
I jeszcze druga sprawa. Czy palek powinien kupowac tarzce (teraz mam Dwarvena)? Do treningu spearami nie potzreba za genialnej tarczy a na wieksze potwory i tak z kuszą ide wiec po co mi tarcza... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Zbroja nie jest zbyt wazna do palka. Ale jakies minimum powinno byc. Plate-set to rozsadne rozwiazanie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Kup sobie p-seta. To dla paliego wystarcza na dość długo. Co do shielda, to zawsze lepiej jest mieć cos mocniejszego od dwarvena
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() ...po pierwsze kup soldier/dark helmet po drugie jezeli masz kase to p-set na securze p-set 1k-1,3k a knight to 15-22k różnica spora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
|
![]() Kiedy ceny strzal byly stare (1gp) bardziej oplacalo sie robic hmm'y i za nie kupowac strzaly (na strzaly szlo wiecej many). Nie wiem jak ty na rotach chcesz ubic 1k w 0,5 godziny. Ja je bije na full def zeby tez skakaly skile. Z jednego rota idzie kolo 10 gp zdarza sie 20 ale zdarza sie i pusty. A loot z rotow jest razcej nie na sprzedaz (oprocz leather helmetow za 1 gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ale robiac te nieszczesne hmmy trenuje mlvl....Ja osobiscie polecilbym kupienie plate arma, plate legow i steel helmetu.Dwarven shield spokojnie wystarczy.Dopiero na ~25lvlu kupuj cos lepszego, bo na mniejszych lvlach pallek moze szybko pasc, a armor mu nie daje tak duzo jak knightowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Ja proponuje jak narazie p-seta, a jak juz osiagniesz lepsze skille i jakis 25 lvl i bedziesz chcial juz na jakis hunt isc to proponuje c armor. Jest drogi( u mnie na Mytherze to 35k), ale sie oplaca, poniewaz ma dobry armor i nie jest za ciezki. A co do tarczy to zmien ja, ale jak nie bedziesz mial za duzo wazniejszych wydatkow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |