|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() To poprostu
![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego w Carlin na hibernie wszystkich uznają za pk-a przykład: byłem w depo i wyszłem i się zamyśliłem patrze lecą kuliki błyskawice szybko wraccam do depo i pk pk pk pk! Dlaczego? Trochę to dziwnę 20 trupów leży na ulicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Bo życie jest piękne. Carlin to przeważnie miasto PK. Weż rób lvl i się broń a nie zakładaj takich tematów.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Carlin to miasto PK ale nie na Hibernie.
Na hibernie miastem PK jest Venore. Grałem tam dłuższy czas i naprawde widziałem mało PK w Carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() tak bolesne ale prawdziwe na Jureli miastem PK jest oczywiscie moje ojczyste carlin gdybym wiedzial byl bym w Venor , ale z 2 strony nie poznal bym mojego kolegi
jade do Venor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() LoL ale kurwa mamy nabijacza postow ... Czlowieku puknij sie w glowe ... I s*******aj do matki z takimi pytaniami ... A zarazem adamsik srry ale czemu nie nosisz AoL'a tylko to gowno ?? skoro masz red skulla to powinienes aola nosic ... o0 ale staffik masz ladny sam taki mialem na Antice Stracilem , Golden set , crown set , e-plate , magic sword , warlord sword , Great axe , 700 k , Stonecutter axe (x7) lol i 1 inhinilator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() I mysle ze to bylby najlepszy mast sorc na swiecie skoro teraz najlepszy mlvl jest 80 ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia