|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakiś czas temu zorganizowaliśmy sobie zabawę na rooku, bo były lagi wielkie. Każdy z 3-ki przebrał się w te same kolory i zaczęliśmy ćwiczyć taniec synchroniczny ;) na głównym skrzyżowaniu przed targiem. Gapiowie zebrali się odrazu zobaczyć co się dzieje... Niektórzy się przyłączyli. A najczęstszy tekst jaki widziałem to "you die in main", "hi gay" etc. Potem przylazł Polak i zaczął wyzywać innych od [tu lista róznych określeń na pewien kobiecy zawód]. Potem niektórzy z gapiów chwalili się obrazkami w stylu "n00bs", "fuck you" etc.
Nie wiem co się dzieje, ale to 'you die in main' albo 'my b/f kill you' to jakąś mantrą się stały. Często spotykacie się z takim czymś? Bo mnie aż ręce opadły... Za taniec pod ścianą - PK - ROTFL. :D Updated: http://atlantis.knm.org.pl/~wilu/tibia/Clipboard05.jpg
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() W Tibi duzo balwanow jest, a tym co mowia na rook to nie ma co sie przejmowac.
Powinienes uslyszec co mi mowili jak kiedys druidem w Thais polozylem kilka kwiatkow przed depo i krzyczalem zeby ich nie deptali. Co najdziwniejsze ze high lvl na ogol sluchali i nie deptali. Dla odmiany wiekszosc kolesi na 10-20 lvl za cel wybralo sobie zwyzywanie mnie. Ps. Jak widac w podpisie gram na Secura wiec zabic mnie nie mogli.
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No cóż.
Kiedyś jak byłem n00bem to prosiłęm żeby mnie zrokowali (miałem na sobie pełno katan które chciałem opchnąć na rooku ![]() Więc proszę żeby mnie zrookowali. A tu przychodzi knight na 26 i do ludzi "if someone touch him i kill this ppl" no i luizk :d Wstawił się za mną jakiś nie znany gość Pewnie myślał żę mnie hacknęli, ale w końcu dał za wygraną ![]() A co do klimatu to na Liberze kiedyś był pocho druidów i magów pozamienianych w kompletny ekwipunek. To było przed wakacjami.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() to normalka, ja se bije (rook) swojego minotaura, wypada mi chain armor i przychodzi jakis typek
-HI -Hello -Give me chain armor -nope, thats mine -give or die in main -hahaha -you are die Pozniej jak sie przelogowalem na druga posatc to w gacie sral ![]() |
![]() |
![]() |