|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Bielsko
|
![]() Właśnie też chciałem się dowiedzieć co do tych protektowów. A mam jeszcze jedno pytanko jak można zrobić tak że jak ktoś klinkie na mnie to zobaczy lvl i proteckted by...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Ja wam pomoge bo sam mam protekta przez Sir Gafe (eeema ziom) .. protektor - taki koles co pomaga ci aby tobie nic sie nie stało wzamian za pieniadze , runy lub za kolezenstwo (Rl friend) . Aby miec taki napis jak kolega powyzej chcial musisz poprosic lidera guildi w której jestes aby dodal taki wpis do Ciebie.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() dzięki za wytłumaczenie. a co wogóle daje gildia oprócz napisu??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Tarnow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: GIPO
Świat: Berylia
Poziom: 80+
Skille: 80+
|
![]() Protect po angielsku znaczy ochraniac, chronic zatem protector oznacza doslownie ochraniarz ktory ma cie chronic. Najczesciej jest to kolega z gry lub z rl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() A co do gildii, to nie jest to tylko obrona przed PK or sth. like that. To też pewne obowiązki, grono kolegów/przyjaciół, po prostu element RPG można powiedzieć :-) Jeśli gildia jest porządna i naprawdę trzyma się razem to możesz się cieszyć
![]()
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Jesli chodzi Ci o info na stronie to logujesz sie na konto i tam masz taki 'comment' do postaci. Jesli jednak pytasz o dopisek przy nicku to moze to zrobic tylko lider gildii, ktorej jestes czlonkiem. @odnosnie pytania "co to sa protektorzy". Moze jeszcze zrobcie temat "co to jest parcel, depot, rope, shovel?" ... Zamiast ruszyc glowa i zajrzec do slownika (chocby na onecie) to nie, od razu na forum bo "po co mam sie meczyc i myslec, przeca ktos zrobi to za mnie".
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 11-03-2005 o 19:42. |
|
![]() |
![]() |