![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Ok, widzę, że dużo osób prosi o wyzwania, to ja też poproszę. Jestem chory więc mam czas. Mówcie co mam skrobać!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Set myśliwego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() A gifa dasz rade zrobić jakiegoś??? Jeśli programu nie masz to bardzo dobry jest prosty programik - Advanced GIF animator (POLECAM) - ściągnij go z neta. Zrób GIF'a Undead warriora albo jakąś Wiwernę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gifa - nie.
Grafy - czekajcie bo jeszcze hunter set robie.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hmmm... To ja poproszę... Może... Set elfiego czarodzieja. ^_^
@down Spoko, nie proszę na zaraz... Zrób jak będziesz miał czas. ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 08-03-2005 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Proszę czytać! Narazie robie hunter set! Nie wyrobie się w takim tępie.
EDIT: Ok, set myśliwego, pancerz specjalnie skrócony jak przystało na myśliwego. ![]() EDIT2: Kurka, za blisko zczepiłem pancerzyk z nogami, pancerz powinien być wyżej.
Magical Trevor r0x ~~ Magical Trevor 1 ~~ ~~ Magical Trevor 2 ~~ "Everyone loves Magical Trevor..." ~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~ Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 08-03-2005 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Busz
|
![]() EE...Hmm...moim zdaniem brzydkie prostokątne takie jakieścieniowanie lipne za ciemne małe..ale + dla ciebie że robisz w wyzwaniach to musi cię mobilizować do dalszej pracy.
Jak masz czas zrób mi Fire Shield.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uuu pierwsza krytyka
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Wyobrażasz sobie myśliwego w takim czymś? Mi to wygląda na połączeniu lateksu z płytą. Skrzypiało by i szumiło jak cholera, na odległość wypłoszyłoby zwierzynę. Ale cóż, Twój wybór. Mi raczej strój myśliwego kojarzy z wygodnym, materiałowym ubraniem. Aha, i taka mała rada - nie rysuj tak piekielnie małych obrazków.
Jeśli chcesz wyzwanie... To ja to rozumiem jako WYZWANIE. Przez duże W. Na jakim tylko chcesz formacie - tylko błagam cię, nie z różowym tłem. Nie musi to być koniecznie pixel art. Wykonaj ścianę katedry, z witrażami, przedstawiającymi obrazy mroku i zniszczenia, ew. śmierci. Oraz światłem, przenikającym przez nie, rzucającym różnokolorowy cień na bruk. Za trudne? No to może, spory, realistycznie oświetlony półtoraręczny miecz? Dwuręczny, runiczny topór? Krasnoluda?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ****a zwolnijcie bo się nie wyrobie! Ok od nowa!
1. Większy format? Ok. 2. Różowe tło? Nie jestem pedałem. 3. Chcecie realistyki? Ok. Skoro chcecie ode mnie wszystkiego co potrafie to prosze bardzo. xD BRIORĘ SIĘ DO ROBOTY!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() @Magical
Nie gadaj tyle tylko rysuj ![]() Wyzwanie Narysuj jakiegoś pix-arta cos jak te wojny na pix-puzzle, jakiś krajobraz czy cos podobnego. Minimum 50x50 ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() a może coś w rodzaju Mangi ?
![]() ![]() Elficzke możę lub coś podobnego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() ten set nawet fajny ale nie nazwalbym ot setem mysliwego rob dlaje zoabczymy...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja się w mange nie bawie, powiedzmy, że tylko eq.
EDIT: Ok, zrobiłem axe. Wedle życzenia. ![]() EDIT2: Sory, ale robie takie słabe prace ponieważ mi się pomysły kończą, nic na to nie poradze.
Magical Trevor r0x ~~ Magical Trevor 1 ~~ ~~ Magical Trevor 2 ~~ "Everyone loves Magical Trevor..." ~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~ Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 08-03-2005 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No ten toporek to już COŚ!!!!
![]() ![]() ![]() WRACAJĄC DO MOJEJ PROŚBY - ZRÓB MI WARLORD SET (patrz. ork warlord ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 08-03-2005 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Colier może w podobnym rozmiarze, ale nie przypominam sobie takiego toporka w jego zbiorze.
![]() P.S. Pracuje nad Warlord Set.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok, zrobiłem Warlord Set. Nie mam już pomysłów.
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() ja poprosze orka w demon secie (wykorzytam do fake jak bede mugl)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ma być tylko EQ!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() to wkońcu kto tu daje wyzwania ? Ty czy my ? Jeśli ktoś już coś napisał to powinieneś to chociaż spróbować zrobić !!!!!! Bo narazie wychodzi tylko na to że ty robisz to co ty chcesz (a my tylko ci dajemy pomysł) = 0 wyzwań a samo podsuwanie pomysłów.
Lepiej przemyśl to i odpisz tu... |
![]() |
![]() |