|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() byl juz prawie identyczny temat
co do broni - proponuje jakas dwureczna halabarde jesli masz malutko kasy lub warhammera jak masz wiecej tym sposobem szybko rotwormy bedziesz zabijal zbroja to scale armor lub p set wystarczy az do momentu jak bedziesz mial za duzo kasy. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Czyli wcale żadnego sprzętu unikatowego nie musze mieć? War Hammera mam ale mi sie nie podoba to że jest dwuręczny
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ja doradzam ci Cyzio dwuręcznu miecz i iść na folda dużo rotów,minotaurów i troli. (dlamnie bajka.../
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() jestem duidem i proponuje nabic 10 lvl na trolach i robic hmm, potem jak masz kase to kupujesz czar na uhy i zbierasz na skull staffa, potem k set w helm drag shield, expujesz na minotaurach, warriorach, rotach i dwarach
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @up.
Coś ci się z knightem pomerdało,jak wezmiesz taki sprzęt to masz tyyyyyyylllllleeeeee capa,kupuj blue robe,c-helmet,skull\fs\fa,vamp shield i jazda.Draggy shield jest za ciężki już lepszy c-shield lub g-shield. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() yy, zalerzy czy expujesz czy idziesz na hunta z runami
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Aktualnie mam 17 level... więc już nawet dobrze expie i mam 24 magic level to w końcu co mi doradzacie na taką postać? Odpiszcie...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Ja mam c-mace i teraz jakis g-shield by sie przydal i skull staff. cierpie na brak kasy ale jak uzbieram to pomysle o k-set. na razie mi wystraczy tyle co mam bo bawie sie na amazonkach, rotach i swamp trolach. skile oko 18
![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ja dobije 15lv wyzszy mag lv zbieram na blue robe i potem na vamp shield a teraz kupuje bh shield lub g-shield.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() hmm ja tam jak nabilem na 13 levelu 9 mlvl zaczolem robic gfb (bp dziennie, czasem 2) i przez miesionc jak mialem juz ok. 17lev i 27mlvl zarobilem na blue robe, skull staff , dragon shield i mysle ze to jest najlepsze wyjscie dla sorca/druida
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() dobry sprezt to k set wh c shield scarf - na 25 lvl mozesz juz je miec
najlepiej expic na pohu
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() W sumie rzeczywiście tego typu tematy już były, więc myślę, że nie ma sensu dłużej ciągnąć (sorki, ale temat idealny, żebym w ogóle zapoznał się z tymi opcjami...
![]()