|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to qwa jest ?? sie tak wqrzylem. przez co ??
-Siedze se kolo gh mojego brata gildi i trenuje z bratem na duel mode. patrze ida dwa typki (Demir Carmandor i Jc Crocker) na duel mode. rzucili sie na mnie, po jakims czasie moj brat wlazl do gh i sie przelogowal. to ja dyla do carlin. uciekam uciekam (mialem bp uhow) jestem niedaleko depo. uh`uje sie (za mna biegl tez kolega i mnei uhowal) i nage jakis 9 lvl sorc mnie blokuje to ja mowie ze jak bedzie po wszystkim to padnie,a on na to nic to sie uh`uje, nagle zolte hp probuje ise uhnac a w tym czasie sd polecialo na mnie. CO TO JEST ?? CIPowie nawet nie zareagowali na to ze takie lvle bija 18 knighta ;// (ISARA) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: Wyszków
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Mars czego ty oczekujesz?W Thais panowie z del toro regularnie robią rzezie wśród skullowców(na duel mode zwłaszcza-ostatnio tak prawie zginąłem bo zrobiłem test hita na innym w duel mode no i miałem pz blocka.Na szczęście było tłoczno i 2óch kolesi z dt się nie mogło przedrzeć przez tłum,więc schroniłem się w kanałach
![]() |
![]() |
![]() |