Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-02-2004, 14:21   #1
MaRs.Pl
Użytkownik Forum

MaRs.Pl's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Olsztyn

Wyślij wiadomość przez ICQ do MaRs.Pl MaRs.Pl ma numer GG 4301623
Domyślny Dwa oklo 60 lvle na 18 knighta

Co to qwa jest ?? sie tak wqrzylem. przez co ??
-Siedze se kolo gh mojego brata gildi i trenuje z bratem na duel mode. patrze ida dwa typki (Demir Carmandor i Jc Crocker) na duel mode. rzucili sie na mnie, po jakims czasie moj brat wlazl do gh i sie przelogowal. to ja dyla do carlin. uciekam uciekam (mialem bp uhow) jestem niedaleko depo. uh`uje sie (za mna biegl tez kolega i mnei uhowal) i nage jakis 9 lvl sorc mnie blokuje to ja mowie ze jak bedzie po wszystkim to padnie,a on na to nic to sie uh`uje, nagle zolte hp probuje ise uhnac a w tym czasie sd polecialo na mnie. CO TO JEST ?? CIPowie nawet nie zareagowali na to ze takie lvle bija 18 knighta ;//
(ISARA)
MaRs.Pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-02-2004, 14:29   #2
Biraldan/Betikes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: Wyszków

Biraldan/Betikes ma numer GG 1970054 Biraldan/Betikes ma login Tlenu fidur@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez MaRs.Pl
Co to qwa jest ?? sie tak wqrzylem. przez co ??
-Siedze se kolo gh mojego brata gildi i trenuje z bratem na duel mode. patrze ida dwa typki (Demir Carmandor i Jc Crocker) na duel mode. rzucili sie na mnie, po jakims czasie moj brat wlazl do gh i sie przelogowal. to ja dyla do carlin. uciekam uciekam (mialem bp uhow) jestem niedaleko depo. uh`uje sie (za mna biegl tez kolega i mnei uhowal) i nage jakis 9 lvl sorc mnie blokuje to ja mowie ze jak bedzie po wszystkim to padnie,a on na to nic to sie uh`uje, nagle zolte hp probuje ise uhnac a w tym czasie sd polecialo na mnie. CO TO JEST ?? CIPowie nawet nie zareagowali na to ze takie lvle bija 18 knighta ;//
(ISARA)
jak sam powiedziałeś byłeś na duel mode tak jak tamci dwaj więc mieli pełne prawo cie atakować. co do tego ze cipy nie reagują to powiem tyle ze to nie ich sprawa, cipowie "opiekują" sie postaciami do 10lvl aczkolwiek reagują tez dopiero po fakcie zabójstwa i to najczęsciej wtedy kiedy zginie wielu takich lowlvl z reki jakiegoś mass pk
Biraldan/Betikes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2004, 14:31   #3
MaRs.Pl
Użytkownik Forum

MaRs.Pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
cipowie "opiekują" sie postaciami do 10lvl
Ściema, CIPowie nie sa tylko od "opiekowania" sie do 10 lvlu, a dotego tamte typki duzoo ludzi bili i zabily
stary 11-02-2004, 14:34   #4
Biraldan/Betikes
Użytkownik Forum

Biraldan/Betikes ma numer GG 1970054 Biraldan/Betikes ma login Tlenu fidur@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Ściema, CIPowie nie sa tylko od "opiekowania" sie do 10 lvlu, a dotego tamte typki duzoo ludzi bili i zabily
no dokladnie nie są tylko od opiekowania się noobami na 10lvl, mają wiele innych moim skromnym zdaniem ważniejszych spraw, dlatego gracze sami powinni chronić swoje dupy
stary 11-02-2004, 14:34   #5
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
CIPowie nawet nie zareagowali na to ze takie lvle bija 18 knighta ;//
(ISARA)
A czemu mieliby zareagowac? Te dwa 60lvle nie zlamaly zadnej zasady. Jesli obawiasz sie tego, ze mozesz zostac zabity przez innych graczy to powinienes wybrac swiat non-PvP.
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2004, 14:35   #6
Biraldan/Betikes
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Polin
A czemu mieliby zareagowac? Te dwa 60lvle nie zlamaly zadnej zasady. Jesli obawiasz sie tego, ze mozesz zostac zabity przez innych graczy to powinienes wybrac swiat non-PvP.
dać mu vódki bo dobrze gada ;]
stary 11-02-2004, 14:37   #7
MaRs.Pl
Użytkownik Forum

MaRs.Pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oni jak wspomnialem wczesniewj zabijali duzo lduzi w miescie, a do tego duzo ludzi raportowalo to
stary 12-02-2004, 16:34   #8
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Mars czego ty oczekujesz?W Thais panowie z del toro regularnie robią rzezie wśród skullowców(na duel mode zwłaszcza-ostatnio tak prawie zginąłem bo zrobiłem test hita na innym w duel mode no i miałem pz blocka.Na szczęście było tłoczno i 2óch kolesi z dt się nie mogło przedrzeć przez tłum,więc schroniłem się w kanałach)Sory,ale gracze sami powinni dbać o swoje dupska-Bogowie mają się mieszać w sprawy ludzi bo ktoś kogoś zabił?-pomyśl.
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania