![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam takie glupie pytanie czy jesli strzele w kogos FF i on zacznie sie " palic" to jak dednie przez ogniej ja tez bede mial zaliczone morderstwo ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() Ehhh....jak chcesz wiedziec wyskoczy ci skull poniewaz zaatakowales innego gracza...ehhh takie trudne? to jest to samo jak bys walnol kogos z sworda/cluba/axe zalezy czym walisz.. po za tym wyskoczy ci skull a nie bedziesz mial zaliczone morderstwo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chodzi mi o to czy jak juz koles padnie bede mial ten czerwony napis ze zabilem kogos tam...... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() ehhh oczywiscie! ale jak grasz na serwie NON PvP nic nie dostanie typ tzn.zadnych obrazen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() aha ztymi fieldami jezeli zrobei trapa zfieldów np jest drabinka poloze na gurze fiedla zejde nadu jak jakis kolos wdepnie to niedostaje skulla a jak padnie to zaliczone mam morderstwo??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Jeśli kogoś zaatakujesz masz skulla. Jeśli podłożysz to jako pułapke i nie trafisz przypadkiem nikogo to nie dostajesz skulla.
EDIT: Dobra mój błąd
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 14-03-2005 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() ... - moj komentarz na wasze wypowiedzi. Jak nie wiesz to po co piszesz wprowadzajac kogos w blad?
Jezeli podlozysz ffa nie bezposrednio pod kogos i w okresie ~5 sekund nikt w niego nie wdepnie to nie dosatejsz skulla po wdepnieciu kogos pozniej. Jezeli wdepnal w okresie 5 sekund i padl masz zaliczone morderstwo, jezeli pozniej juz nie masz zaliczonego.