|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Witam.
Postanowiłem dać wam tutaj moją kolekcję prawie wszystkich grafik. Chyba zaprzestanę kontynuację z tym zacnym podforum zwanym "GRAFIKI", ponieważ nikt nie komentuje bo uważacie mnie za śmiecia? chyba tak.. Pierwszy Topór: ![]() Halabarda: ![]() Miecz: ![]() Olympic Miecz: ![]() Pani do Towarzystwa: ![]() Sword następny: ![]() Ikonka "ROTFL'a" ![]() Angel Sword: ![]() Armor: ![]() Sword: ![]() Pierwsza Tarcza: ![]() Kolejna ikonka, tym razem zawiera kosmitę: ![]() To wszystko ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Hymm cieniowanie mnie troche razi ale jednak mi sie podoba
![]() Nawet fajne te twoje prace ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() brzydkie imo, trąci amatorką...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() hmmm
ocena: RUN!!!!1111 nie no joke.. fajne ale ... hmm cos tu nie pasi :> ogolem spoko nie ma to tamto :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Fajne prace, choc jak Normalny Obywatel powiedział cieniowanie jest takie jakieś, ja wiem
![]() Ocena 5-/6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() NO Shanehavel Yazon Hallabard raz raz szybko ruszać się i komentować(NO PLX BARON KALDRICK
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Mam nicka "SHANHAEVEL", nie "Shanahevel". ![]() Masz najwięcej kłopotów z cieniowaniem... Jakieś takie niemrawe... ![]() @down Chyba dam sobie do podpisu prawidłową pisownię mojego nicka... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 14-03-2005 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Aff srry Shanhaevel strasznie trudny nick ![]()