|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() po pierwsze to temat jest w ZŁYM DZIALE!
po drugie w regulaminie jest wyraźnie napisane żeby NIE zakładać tematów typu "pomocy" "problem" itp tylko w temacie jakoś nawiązać do treści! co do tematu to ściągnij sobie jeszcze raz tibie, odinstaluj starą i zainstaluj jeszcze raz może pomoże...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() A więdz tak. Jeśli Ci to tak bardzo przeszkadza to PRZEPRASZAM.
Jakoś nie miałem czasu przeczytać regulaminu. Co do instalacji na nowo Tibi to robiłem to już chyba ze 1000 razy. Instalowałem na nowo sterowniki ale nic niepomaga ![]() Niech ktoś pomorze!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() no faktycznie troszke na ciebie naskoczyłem i sorka za to ale to już staje się po prostu nagminne- zakładanie w tym dziale niepasujących tematów i trzeba troszkę poczekać żeby ktoś go przenusł/usunął/zamknął bo zwylki Modkowie nie mają tutaj uprawnień tylko Admini, Super Modkowie i Iwan :/
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ale jak DOKŁADNIE?
Tzn nie chce się uruchomic klient, nie chce się połączyć z serwem? Co dokładnie? Może ss z okna błędu (jeżeli takowe się pojawia)? A na przyszłość prosze zapoznac się z regulaminem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() moja jedyna rada dla ciebie jest zainstaluj jeszcze raz Windowsa albo Linuxa w zalezności co mash
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |