|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Ja i Rankor rozmyślaliśmy nad założeniem grupy "Krytycy". Zgromadzenie to zajmowałoby się ocenianiem, recenzowaniem praktycznie wszystkiego - od grafik poczynając, poprzez opowiadania, na grach kończąc. Ale pytamy was - czy taka grupa podoba się wam? Czy jest sens jej zakładania? Dr. Omader nie zgodził się - ale być moze z waszą pomocą, z waszym poparciem, zgodzi się na założenie grupy "Krytycy"? Czekamy na opinię, i pozdrawiamy! Podpisano - Ghost Nieudany oraz gościnnie Rankor.
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() jestem za
![]() ![]() ![]() EDIT : MAm pomysl na range : 1337 |< r y t y |< albo 1337 krytyk bez l33ta zastosowanego w slowie krytyk
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 07-01-2005 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jestem ZA! Myśle, że ta grupa miała by sens dla Tibia.pl. Była by to grupa ludzi porządnych, którzy by sie zajeli ocenianiem innych prac.
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Cytuj:
A co do oceniania innych rzeczy - chcesz ocenić książkę - robisz to na forum grupy zajmującej się książkami, itp. Nie widzę sensu istnienia tej grupy. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Jestem ZA! Trzeba wreszcie mieć miejsce, w którym każde zdanie na jakiś temat i każdy gust będzie miało jakieś spokojne miejsce w którym mogłoby egzystować.
A jeśli taka grupa nie powstanie, to będę krzyczeć aż powstanie!
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Powiedzcie mi jedno:
Po co jest wam grupa i forum zeby krytykowac czyjes prace/tematy? Co bedziecie sobie tam wklejac czyjs temat i pisac: "oh tak, uwazam ze autor nie stosujac odpowiednich znakow interpunkcyjnych blablabla"? Nie widze sensu w istnieniu takiej grupy i jesli ktos nie wytoczy jakis mega dobrych przykladow dlaczego taka mialaby powstac to nie powstanie. @up: www.forum.tibia.pl <kazdy temat sie do tego nadaje. Dalej nie widze sensu w tej grupie. Vanessa dobrze napisala dlaczego nie ma sensu tworzyc takiej grupy ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 07-01-2005 o 19:41. |
![]() |
![]() |
#7 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() No tak, ale mozną by w tej grupie dac link do tematu np. i tam grupa by podzielelila by sie swymi wrazeniami, wystawić ocene. Potem przectawiciel 'gildi' napisał by w imieniu grupy ocene i nie musiało by być tyle postów. Nie zrzeszeni to dej grupy wystawiali by dalej swe opinie.
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() @up
taaa ale zalezy czyja jak mozesz stwierdzic czy ktos krytykuje jakos porzadnie czy nie? mozna niby czekac az napisze kilka postow ale nada to niewiele o nim siwadczy @irek(jzu nie) nie musisz byc w specjalnej grupie zeby krytykowac a z koleji obmawianie kogos na forum do ktorego nie ma on dostepu jest chamskie Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 07-01-2005 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() mi to tam wisi...
Nie jest ta grupa na tym forum niezbędna lecz.... jak się uprzeć można to gdzieś zmieścić ![]() Ale to nie od nas zależy ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Jestem za ! A po co sa krytycy na prawde ?! byli by tak jak prawdziwi byli by oceniali filmy i kazdy zanim by sciagal zobaczyl by opinie krytykow i by wiedzial co film prezentuje. Tak samo zdjecia itp. Udzielali by rowniez porad dotyczacych filmu, Fake'a czy ss'ow, autor by wiedzial co zrobil zle i moglby poprawic blad. Wogloe to fajnie by bylo, sam bym chcial nalezec do takiej grupy. Byli by jak experci w danej dziedzinie. Jak juz ktos slusznie zauwazyl nie bylo by 300 zbednych postow tylko jeden konkretny. Jak dlamnie jest to potrzebne jestem ZA !! powiem jak wałęsa " jestem za a nawet przeciw " !!
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() @sakumil
co do filmow to nie lepiej samemu obejrzec i ocenic czlowiek nie jest nieomylny nie musza istrniec zeby oceniac... jesli kazdy tak moglby wejsc...nie wiem czy chcialbym byc oceniany rzez czlowieka ktory nawet w zyciu nie przeczytal nawet 1 ksiazki :S |
![]() |
![]() |
#14 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() dla mnie tez to nie ma sensu... bo przeciez kazdy ma inny gust... wiec nie mozemy wybrac kilku osob zeby reprezentowaly cale forum.... a pozatym przeciez i tak kazdy krytykuje grafiki itp. jak sie pojawia w danym podforum...
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wiekszosc osob zle nas zrozumiala. My chcemy narzucic styl wypowiedzi. Chemy skonczyc z komentarzami typu "bardzo fajne pisz dalej". Czy to ma sens, nie. Czy to zmieni chociaz kilka osob, moze. Czy powstanie ta grupa mysle, ze nie. Jednak Gdyby ise udalo, podjelibysmy wlasciwe decyzje. Poza tym kto powiedzial, ze krytyka to tylko wypisanie bledow. Nie zapominajmy o krytyce pozytywnej... To, tyle.
@down Ehhh i od razu widac, ze nie czytales wszystkiego. Zacznijmy od tego, ze ss'y z tibii raczej dziwnie sie ocenia... Poza tym jak pisalem my chcemy u ludzi narzucic styl wypowiedzi. Sensowna krytyka. Coraz bardziej denerwuja mnie komentarze w stylu "Jest gites pisz dalej", albo "To jest be". Poza tym nawet jesli grupa jakims cudem zostala stworzona. Razem z Ghostem ustalilibysmy czy jest sens dalej sie w tym babrac... Ostatnio edytowany przez Rankor - 07-01-2005 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Jestem przeciw. Chcesz skrytykować czyjegoś ss'a? To napisz to w jego temacie. Podoba Ci się lub nie film/książka? Zgłoś się do grupy odpowiadającej za dany temat. Gdybyś założył grupę gdzie można krytykować wszystko jak leci to pewnie powstałby jeden wielki bałagan. Nawet na forum są uporządkowane tematy a i tak co jakiś czas znajdzie się ktoś kto się wyłamie i napisze swój podobny. Nie o to chodzi. Grupa powinna się zajmować głównie jedną dziedziną. Jak to mówią: "jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego". Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
#18 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Krytycy, to troche zly pomysl. Takie 'krytykowanie' moze w pewnym momencie przerodzic sie w cos, co obecnie obserwuje w dzialach z naszymi 'tworami' - wszystko jest be albo wszystko jest cacy(w zaleznosci od tego jak taka znana osobistosc sie na poczatku wypowie), a jak ktos sie sprzeciwi, to dostaje sie na niepisana liste stracencow.
Ja bym byla za calkowitym zlikwidowaniu grup. Dlaczego niz mozna zrobic dodatkowego dzialu o ogolnie pojetej fantastyce oraz ew. naszych hobby i tam wepchnac muzyke, ksiazki, filmy i bogowie wiedza co jeszcze? Nikomu to chyba nie bedzie przeszkadzac, jesli beda na samiuskim koncu forum. Jak ktos nie bedzie chcial czytac, to nie musi. Kolejna sprawa... Czasami jest tak, ze nie znamy sie 'super' na jednym temacie, ale czy grzechem byloby wejsc na forum o tym i sie czegos dowiedziec? To tak jakby robic oddzielne grupy dla tych, co chca rozmawiac o tibii i ogladac screeny z tibii. Osobiscie mam problem z grupami. Naleze obecnie do 2 i nie wiem, dlaczego ale, musze ciagle przelaczac w panelu uzytkownika grupe, bo inaczej nie wysylane sa moje posty (albo sa z duzym opoznieniem). Podsumowujac: nie jestem ani za krytykami, anie za tym co jest obecnie.
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() Cytuj:
![]() |
#20 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
H@H@H@HH@H@H@H@H@!!!!111razraz No to wlasnie zostalem totalnie pozamiatany. Grupa krytycy NIE POWSTANIE, dalej nie widze sensu zeby powstala a po tej wypowiedzi to juz calkiem(tak wiem, nie on na to wpadl). Wiec nie wiem po co to dalej ciagnac. |
|
![]() |