|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Chcialbym zyczyc powedzania wszytkim(w tym mnie
![]() Btw. wy tez caly rok pisaliscie chyba wszytkie testy z lat poprzednich? Ja nie wiem czy nauczycielki jakis pominely, tyle tego bylo ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Heh, powodzenia xD mi jeszcze dwa lata zostały xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Podobno maja byc odp na testy w internecie o godz 0:00 ale to chyba plotki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() no powodzenia zycze, chociaz tak naprawde nie ma sie czego bac. Rok temu testy byly tak banalne, ze ja nie wiem jak mozna bylo z nich dostac ponizej 70 pkt... Na co musicie zwracac najwieksza uwage - na czytanie ZE ZROZUMIENIEM. Co jeszcze... na rozprawkach/wypracowaniach piszcie tylko i wylacznie na temat - czasu jest malo, a tematy zazwyczaj daja takie, ze mozna lac wode w nieskonczonosc. Ja sie tak rozpisalem, ze o malo mi czasu nie zabraklo na napisanie tekstu. Poza tym za pisanie nie na temat sa pkt w plecy, wiec lepiej napisac malo i sensownie, niz na 2 strony i tylko 3 zdania na temat. Radze przylozyc sie rowniez do pisma - za charakter pisma rowniez sa/byly pkt. O takich rzeczach jak orty czy polfonty to chyba nawet nie wypada wspominac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Juz za chwileczke, juz za momencik;D
Wg mnie test jest wyolbrzymiony... Jak jeszcze byla stara matura, to mi kilku kolegow mowilo, ze jest duzo latwiejsza niz sie o niej mowi-z testem gim. jest podobne. po prostu wszystko wyolbrzymiane przez plotki, stres itd. Jak sie postarac, to 80 pkt bez problemu, a tyle to na w miare dobre liceum starczy. Przez caly rok w kolko nam tylko nauczycielki(zwlaszcza polonistka) tlucze jakies testy z Wyborczej itd. Heh. Powodzenia wszystkim, a te farciarze, co nie pisza, to kciuki trzymac! Jako i ja bede ![]() @hoomik-napiety czas? Czy ja wiem. Na jednym z probnych(sic! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Tak mówisz Matheoushu? Nie zapominaj, że w zeszłym roku temat był pokręcony i idiotyczny. Naprawdę nie łatwo było cokololwiek napisać. A wiele pytań było łatwiejsze dla dziewcząt niż dla chłopaków. Zdobyłem jedynie 83 punkty przez to.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Coz egzaminy maturalne są bardzo latwe, ale trzeba MYSLEC. Nie trzeba sie za duzo uczyc, ale podstawy są bardzo potrzebne. Takze, jak wszystkie wzory matematyczne. Polski moze sprawic male trudnosci, bo czasem temat wypracowania wydaje sie totalnie wykrecony :F. Trzeba umiec analizowac wykresy i tabelki oraz teksty (czasem dosyc dziwaczne). Zwracajcie uwage na to co piszą w poleceniach. Przeczytajcie polecenia 2 razy lub nawet 5.
I powodzenia :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Powodzonka (będzie wam potrzebne)
![]() Test Gimnazjalny jest sam w sobie dosyć prosty, chociaż jak się nie myśli, to można się naciąć (patrz słynne zadanie z czapeczkami trzy lata temu ![]() ![]() Tak więc życzę Wam, żebyście nie mieli takich popapranych pytań, z resztą dacie sobie radę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() W tym roku na próbnym wyszedłem i z jednego i z drugiego po około 45 minutach. A ten, który teraz będzie, ma być ponoć jeszcze prostszy, though. A może to ja zbyt wyluzowanie do tego podchbodzę?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No to powodzenia.
Swój pisałem 2 lata temu(89ptk) i powiem jedno: Nauczyciele niepotrzebnie sieją panikę z tą rozprawką. Wszyscy mówią:Ucz się pisać rozprawki, a tu kicha, masz charakterystykę napisać(tak jak ja). Przy wypracowaniu nie piszcie jak pod schemat, tylko inwencyjnie(ale z zachowaniem zdrowego rozsądku). Takie wypociny są lepiej oceniane.
![]() |
![]() |
#11 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() To mnie pocieszyliście, bo jeszcze się nie uczyłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fallen Angel
|
![]() @hoomik
Mieszkam kolo Krakowa. Co do rozprawki...modle sie zeby byla. Nie dosc ze przez caly rok napisalismy tego sporo, w rozprawce zawsze latwo wsadzic historie, a wtym jestem dobry. Co do ilosci czasu...jestem dyslektykiem wiec boje sie zebym nie usnol ![]() @Kaldrick A na ile napisales? ![]() @all Najbardziej za***iste na testach zawsze sa rysunki, szczegolnie polecenia "Opisz przedstawiony obraz". Na probnym napisalem ze nie zrobie, bo sie nie da. Mam nadzieje ze teraz przynajmniej bedzie sie dalo z podpisu obrazu wywnioskowac,
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @gangrel
Chodzi Ci o to zadanie z marynarzami? @Topic W podstawówce poszło mi nieźle, ale wtedy też oceny miałem przyzwoite, cóż poczekamy, zobaczymy i módlmy sie, że mi nie zabraknie 1-5 punktów do LO 31 w Krakowie;p. @Down Niedaleko mnie, "Na zakątku" koło banku na Kijowskiej. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 25-04-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Fallen Angel
|
![]() @Dr.Unknown
Co do marynarzy nie kojarze, reszta wszytkie z obrazami sa beznadziejne. Gdzie jest 31 LO? Znam wiekszosc dobrych liceow oprocz tych osiedlowych...ja sie wybieram do 10 LO ![]()
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 25-04-2005 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja Wam powiem, ze sie denerwuje. Tym bardziej przez to, ze kazdy mowi, ze te testy sa proste itd.
Wtedy se mysle, a co bedzie jezeli cos spiernicze? Bedzie zle ![]() Anyway Hoomik dobrze mowi ![]() No nic, zobaczymy jutro jak to bedzie ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() A ja życzę żebyście napisali jak najgorzej... połamania długopisów i najgorszej komisji jaka może być...
RE UP: głupi jesteście ![]() ![]() ![]() RE down: weź sie nie popisuj... idź sie spytaj wszystkich kolegów czego by chcieli. Czego im życzyć... jak niewiesz to się tak pisze żeby nie zapeszyć a że ty *******isz jakieś głupoty to co ?? zazdrościsz czy co... I zamiast komentować innych sam byś coś od siebie dożucił samolubie *******ony
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 25-04-2005 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up
Rotfl, wiadomo że życzenia na pokaz, Don't expect us to belive in this bullshit. @Down LOOOOL. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 25-04-2005 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Luzik kochani...
Jak ja (chdze do 2 gim. ![]() Jak coś tam się zawsze uczyliście, to sobie poradzicie... Ale mimo wszystko trzymam za was kciuki... DUŻO szczęścia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Ja tez zycze sobie i wszystkim tu tlumnie zgromadzonym dobrych wynikow jutro i pojutrze. Zaraz ide lulac, trzeba sie na jutro wyspac...
![]()
![]() |