|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podobają ci się moje screeny? | |||
Super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 16.85% |
Niezłe |
32 | 35.96% |
Kiepskie |
22 | 24.72% |
Do rzyci ![]() |
33 | 37.08% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 89. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Ja- paladyn lvl 13(później 14) distance 52
Kumpel-lvl 11 skilli nie pamiętam ![]() UWAGA!! JEST JUZ FILM Z TEGO HUNTU!! LINK DO FILMU Pare ss'ów: ![]() ![]() ![]() Najwyższy hit wtedy: ![]() ![]() ![]() I screen z Beholder + kasa, troche mało ![]() ![]() Niedługo zamieszcze film z lepszego hunya ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 29-01-2005 o 19:49. Powód: żeby ładniej wyglądałi :p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() eh nudne i strasznie dklugo sie wgrywa <1>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
![]() omg...
ależ ty robisz ss, to ja może poczekam na jakiś inny pomysł ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() te zdjęcia tak brzydko wyszły że hitów nie widać.. albo mi przeglądarka szwankuje:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() huehuehue ,najlepsze z tego tematu to twoje eQ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Witam
Screny sa slabe i dlugo sie wczytuja ale na przyslosc zamieszczaj screny na stronie a nie w linkach niektorych to denerwuje ![]() Apropo Eq moze nie jest za***iste ale wszystko przychodzi z czasem. ![]() P.S napisz gdzie jest te miejsce doklanie najlepiej daj tez mapke jak dojsc i jkaie sa tam potwory oprucz cyckow ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Tam są tylko cyce troche poison spiderow troszke ghouli a gdzies na dole podbno GS !! a co do eq niektore palki na 30 lvl'u z takim chodza a potem sie na p-set'a przezucaja z ktorym do ~ 50 lvl'a chodza po co palkowi dobre eq? itak wali z dystanzu, czesto z blokerem...a skriny sa fajne tylko zeby nie w linkach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
![]() |
![]() Nie powiem ze screeny sa za***iste, ale tez ze sa do dupy, wiec postaraj sie o leprzy eq... bo widzisz jak krytykuja.... fajne miejsce
![]() Cya in Tibia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() dziex za krytyke, serio. Krytyka (byle konstruktywna a nie: do du** idz sie je*** ;p ) jest bardzo dobra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 26-01-2005 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Ciut...no dobra Bardzo male te ss sa prawie nic nie widac na nich
------------ LESCZ tak na mnie mowia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() to dam powiekszny, na razie tylko jeden
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() mogłby ktoś to skomentować....bo prawie wszyscy tylk owchodzą i oglądają -_-
niech który moderator skasuje moje 2 ostatnie posty w tym temacie ok? thx z góry
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 29-01-2005 o 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Mahakam
|
![]() no coz... ja palkiem w tombach chodze z xbowem, scarfem, bootami, shovelem, ropem i na full bolcow... po co mi wiecej skoro jestem palkiem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no właśnie..dla palka lepiej wydać kase na hmmy/bolty/arrowy niż na eq
![]()
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() Racja ja ,63 pallem chodze w plate secie ,na cholere mi eQ dobre jak na 70 lvlu jest Banshee Quest a zniego są bohy ,gs,10k itp...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
I Oto co napisałeś wcześniej...coż za zmiana poglądów -_- offtopic btw niech ktoś komentuje te screeny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up: nie ,ale wiesz przynajmniej mógłbyś mieć plate seta ,dla mnie chain legsy i scale armor jakoś tak nei estetycznie wyglądają...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no spoko, uzbieram na bp hmm i bp uh'ów to kupuje p legs i p armour i moze steel helemt...wszystko po kolei
![]() KOMENTUJCIE!! bo nie dam filmu ;p
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Mahakam
|
![]() ale co tu duzo komentowac... dzien jak co dzien z zycia palka... slabe hity zadajesz bo masz slabe skille... podskilluj bedzie ci szlo lepiej... rob sobie arrowy. powyzej 60 dista idz do kazo na guardy. wez ze soba awaryjnie gfb i uh kilka runow i tego i tego. czasem niektorzy luruja kilka/kilkanascie soldkow lub guardow pod roping place i dupa... bez magic rope nie wyjdziesz... chyba ze masz gfb, a od 8-10 soldkow i tak pozadnie po d***e dostaniesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no cóż...może masz racje. tylko mi sie nie hcce w kółko podonosić tych spearów...eh knight to ma łatwiej trenić ;p