|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Serwis Fantasy Gate poszukuje redaktorów do tworzenia działów tematycznych oraz do pisania newsów i artykułów (opowiadania, recenzje itp), a także poszukujemy grafików do wykonywania banerów, szablonów i tym podobnych.
Jak ktoś sie zdecydował to walcie na gg 1054942 i mowcie ze wsprawie tej i tej ![]() Obecny adres www.fgate.xt.pl Wystartowalismy dni 14.03.2005 r ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() Hmmm.... Nice. Ja mógłbym pisać jakieś opowiadania. Jest ktoś mną zainteresowany?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() WY TAM NIC NIE MACIE O BG2!!! OZ WY BLUZNIERCY KEPANI ZAWALENI W...
Moge costam o tym napisac, ale aktualnie nie mam dostepu do bg, wiec recki by byly nie urozmaicone ![]() A, taka rzecz bo mi spac nie daje-CO TO ZA GOSTEK W TWOIM AVKU, Shadow master??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Hmm... jak zobaczylem tresc topicu to sobie pomyslalem "kolejny pacan zrobil dwie ramki dodal jeden tekst i reklamuje pseudostrone". Ale ciesze sie, ze zajrzalem. Jest potencjal
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() www.innyswiat.pl - z nimi możecie wymienić się buttonami.
+ drobna sugestja. Wasza strona sporo waży. Nie dałoby się jej jakoś odchudzić? (być może się mylę bo w chwili obecnej coś net mi zamula :/)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 14-03-2005 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam już za sobą kilkanaście recenzji. I jak coś słurze pomocą.
Jak by co to o kontakt prosze ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Ja moge cos naskrobac o podr. do D&D albo o jakiejs grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ciesze sie ze jest tu duzo ludzi ktorzy mogą pomoc i niestety nei nadaze do was piszac wiec prosze pisac na gg 1054942 jesli jestem dostepny a jak nie to prosze na maila [email protected] [email protected] ale na gg jestem czesto i prosze mowcie ze w tej sprawie i powiecie mi dokladnei co chcecie robic
pozdro all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() rekrutacja redaktorów zakończona lecz szukamy nadal grafików jakby ktoś chciał byćnaszym grafikiem to prosze tutaj skladac propozycje (pieniedzy nie mam wiec mzoe satysfakcja?), ew. probke swoich mozliwosci i pdoanei swego nr gg lub maila
Czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() |
![]() |