|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() JESTEM ZALAMANY
![]() A zaczeło się tak: Dzisiaj z samego rana zdobylem swój wymarzony 8 lev. Jednak nie chciałem zaraz opuszczać ROOK'a. Chciałem jeszcze troche zarobic i zoriętować się na waszej stronie jaką najlepiej wybrać profesję i do jakiego miasta się udać. Wtedy zagadał do mnie kumpel z MAIN'a. Namówił mnie na szybkie przeniesienie się na MAIN'a ( dokładniej na CARLIN ) wybierając profesję paladyna. Zaraz po przeniesiniu się powiedział że najlepiej jest na Ab i powiedział że chętnie mnie zaprowadzi. Zaznaczyłem follow i czekałem. W tym czasie zagadał do mnie kumpel z ROOK'a. Zanim się zoriętowałem że jest coś nie tak mój kumpel zdąrzył zwołać zwoją brygadę i bestialsko się na mnie rzucił. Zabił mnie a ja straciłem cały zarobek z ROOK'a ( 830 gp ) i zleciałem na 7 lev. Co teraz ? Nie mam kasy, nie mam broni, nie mam przyjaciół a do tego ten 7 lev. Czy mam zgłosić się do COUNTSELLORA ? Pomóżcie, proszę... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie ma gadac co z CSem bo on nie jest od takich spraw wez se na czyms zrob 50 gp pozniej idz do ab kup klucz do trolli i zdobadz kase, jest tam dorzy respawn kasy tez szybko leci.Na ziemii zawsze jakas bron lezy to se wezmiesz i bedziesz walczyl takim badziewiem az nie zdobedziesz pieniedzy na jakas lepsza bron(chociaz jako palladyn bedzie ci ciezko znalesc spiry).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Na trolach w Ab speary jest bardzo łatwo zdobyć - często są w trolu wiec z tym nie ma problemu. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale z kąd mam wziąść kase skoro nie mam nic do sprzedania ( wszystko straciłem ), nic do zabicia ( wszystko mnie zabije ) a do tego nikt mi nie pomoże ( nie znam nikogo ) ?( ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Dodam, że Capitan Orgazmo ( 8) ) żyje w Valorii.
Ooo stary, masz kłopoty... powędruj sobie trochę, poszukaj free itemów... gdybyś grał na Eternii czy na Ruberze... Zrób tak, jak radzą Ci inni - leć na trolle w Ab czy na bugi pod Carlin i cierpliwości...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() no my sie z capitanem znamy. Knypel warrior from omega sie tam nazywam. ale do rzeczy. wejdz do kanalow nie martw sie ze nie masz liny. sa drabinki wystarczy poszukac. uzbierz z 30gp na bugach i kup se backpack. potem lec na polnocny wschod do ab'dendriel. nie schodz z drozki bo po drodze sa gobliny miski oec warriory spearmany orki i elfy nie mowiac o pk. jak spotkasz pk to idz na niego jak gdyby nigdy nic bo pomysli ze masz cos cennego i dostaniesz nastepnego deada. po dojsciu udaj sie do depo na wschodzie. mozesz odetchnac polowa za toba. zejdz do podziemii i idz na zachod do schodow. ponownie zejdz. na gorze ekranu zobaczysz drzwi. idz jezeli sa otwarte to masz farta jesli nie to czekaj na kogos milego kto ci otworzy. dalej sa 4 poziomy respawnu trolli. dodaj do kasy tyle zebys mial 50gp. wyjdz przez podwojne drzwi i skrec na lewo do elfa. na imie ma ... niewazne. powiedz
hi key yes bye tera wroc na gore. na polnocy masz kuznie gdzie dobrze mozesz sprzedac wooden shield i leather helmet. na prawo za 8 gp line. na takich lootach musisz zyc przez jakis czas. jak zdobedziesz luk kup se czar na strzaly i idz na cyce =) nara chetnie pomoge kazdemu na lunarze jesli bede mogl latka/druid 11 lvl/10mlvl/lunara 17/17 lol nobit/knight 8lvl/julera/ 30/27 chetnie potrenuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Cos nie moge w to uwierzyc ze po 1 dedzie straciles bron-ja moja inna postacia zginalem z 10 razy i tylko tracilem(o ile wogole cos tracilem) spodnie... Idz na trole tibia nie sklada sie z samych pk(chociaz...)i powinienes jakos dojsc-jak widzisz gostka na skraju ekranu, skrec tak zeby cie nie widzial(SZYBKO) bo jak pojdziesz na niego jak to mowil wczesniej to on zobaczy ze poruszasz sie powooooli a jak gosc sie okaze byc pk(ja omijam wiekszosc gosci bo sie boje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A tak apropo chodzenia między miastami, to jeżeli masz niski lv. albo skile to jak wyruszysz na wyprawe to pierw parcelem wyślij żeczy do depo w tamtym mieśćie w ten sposób jak zginiesz tracisz tylko Exp. no i 10 gc na parcelu.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorrki, ale chyba troche się zle zrozumielismy. Ciesze się że specjalnie dla mnie tak sie rozpisaliscie, ale nie jest do konca tak jak myslicie...
Do rzeczy. Podsumowując to co wcześniej napisałem chcę powiedzieć, że w tej chwili mój problem polega na tym... ech, znow to samo ![]() Po prostu jest tak jak bym zaczynal od zera, tyle że mam 7 lev i zaczynam na MAIN'e... Teraz jest wszystko jasne a ja wciąż bym prosił o jakąś konkretną rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() eeech...przeciez mowilem zeby podniesc sie na nogi mosisz z jakims bagiem poleciec na bugi pod carlinem. kup se backpack i lec do ab. tam da ci ktos jakas brondopoki lepszej se nie znajdziesz. Tego jest pelno na forum wystarczy poszukac
Fawkes the order of Toilet Strzezonego PK nie dostrzeze |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() ALE MNIE ZWYKLY BAG NAPIER**** !!!
(sorry...) A może ktos teraz moglby mi pomoc, bo akurat jestem w Tibii... ( Valoria, Carlin, Świątynia, Ciężko ranny Capitan Orgazmo wola o pomoc... ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Krzycz w ab przy depo po polsku, by ci dali cos słabego. Napewno ktoś się ulituje i coś ci da.
PS. Radziłbym zmieniec numer acount bo tera napewno ktoś cię haknie(chociarz nie wiem po co skoro nic nie masz). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100