|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam małe pytanko do doświadczonych.
Mam 53 Knighta Na Serwerze Non-PvP Ze Skillami 80/80 ![]() ![]() Jaka jest według was teraz dobra profesja i dlaczego? Plx Help : D ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Tak naprawdę to już twój wybór tez miałem taki dylemat miedzy palem 50 a knightem 50. Ja na twoim miejscu grał knightem ze względu skili ale widac ze hunty wolisz doradzam pala kupujesz kamienie palem szybko sie skiluje wiec tydzien i masz 80. Ja oczywiście wybrałem Paladyna...
![]() Mam nadzieje że słusznie wybierzesz ,,PALADYNA" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak właśnie miałem zrobić bo paladynem sie szybciej skilluje.A jkabym co to bym skillowal to 75 Distance : ) Paladin armor i mam 77 apotem to sie samo wbije : ) Tylko chodzi mi o to że Paladyn musi kupywać amunicje non-stop.Bo slyszalem ze Taki Knight 100+ To już Bogata postać . . . No zobaczymy Ale narazie jestem na 50/50 : ) ( Bo nie gram dużo teraz ) : D Ale po feriach wróće : D myślałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Zoomx
Profesja: Sorcerer
Gildia: Death Legion
Świat: Honera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
|
![]() Ja pier%*#& po co wy zadajecie ciągle pytania o Profesje?? Wam zależy na lvlu, czy na grze? Bo jak na lvl to najlepiej wogóle nie grajcie w tą grę i nie będzie problemu
![]() Jeśli już mam doradzić, wybierz Sorca ![]() ![]() ![]() EDIT@ Lol a skąd twój pall ma 50 skilla shield? oO Pozdro&Poćwicz
Trzeba coś stracić by coś docenić, żeby odzyskać trzeba się zmienić. Ostatnio edytowany przez Envylust - 17-02-2009 o 11:22. Powód: iksde |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Zrób palla. Szybszy skill, co za tym idzie exp, i w sumie wcześniejsze hunty na lepszych mobach.
#OFFTOPIC Pozdrawiam kolegę z Włoszczowy ![]() ARKA LECH WŁOSZCZOWA SANOK LIBEREC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiłem : )
Paladin ; ) Można już zakmnąć temat. Off. : ) Pozdro Back Dla Ostrowca: P ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki Za Pomoc ![]() |
![]() |
![]() |