|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
|
![]() czołem ludziska oto moje ss. (1raz)
skład Pulariwos 21 lv paladyn Reseho [RIP] 21 lv rycek [ale sie nie liczy] Konkordat Wormacki 27 lv paladyn Dzień I ![]() atak slimów ![]() Hunta na dragi [nieudany ![]() ![]() Huna na OL czyli zaczynamy zabawę ![]() ![]() next ![]() ![]() ![]() piękna 100-tka ![]() auć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okrzyk bojowy ![]() ![]() ![]() Koniec I dnia ![]() ![]() KOMENTUJCIE P.S. nie narzekajcie na tibie gg - mam jakiś błąd i efekt ściegu .przez tibia gg moje grać a i tak grzm raz na ruski rok. Prosze o wyrozuniałość Ostatnio edytowany przez pulariw - 16-03-2005 o 11:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() juz wszystkie widze
![]() ![]()
BRońmy SWEj POLskości ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Własnego Losu - 16-03-2005 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() za szybki jesteś ja tu sie trudze
teraz powinno być dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ty nawet się udało tearz... a co bedę sie szczypał
DZIEŃ II Poh niestety tylko 1 zdięcie bo latał pk a my pacyfiści ![]() ![]() ![]() Lv up ![]() down? ![]() ![]() ![]() ![]() bechy ![]() ![]() ![]() ![]() Piękny SD tylko na kim?!! ![]() ![]() ![]() ![]() Solo ![]() kłutnia o loot ![]() ![]() porażka ![]() ![]() Koniec ![]() sorki ze nie ma zdięcia z lootem ale jakoś nie wyszło na drugim huncie wypadło jakieś k kasy 3 halabardy plate armor i 5 noży[kumpel zbiera ![]() co do capu to efekt działania gg ale wkrótne dostaje nowego kompa i obejdzie sie bez niego naracie ...wybacznie to lamerstwo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pulariw - 16-03-2005 o 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() siemasz ,tesh gram na trimerze : rilaffi <-- moj nick
![]() Jak chcesz duela to ja jestem w thais. Dzis tesh bylem na OF sam ale tam gdzie wy chodziliscie. Nie no jak cos to zagadaj w tibi jak bys mial problemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Fajne zdjecia podobajom mi sie szcegolnie ten fake z capem na dragonach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Kiedyś, pewien użytkownik napisał "nom, ssy normalnie wymiatajom stary!" po małej korekcie można to użyć opisująć Twoje screeny...