|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Zaliczyłeś deada?
Dostałeś "niesłusznego" bana? Ktoś Cię hacknął? You`re hunted? Dałeś się okraść? Stało Ci się coś podobnego? Nie zakładaj kolejnego tematu, dbaj o porządek na forum. Zaożyłem ten temat, żeby wszyscy mogli się wypłakać, wyżalić z ich krzywd w Tibii. Denerwuje mnie 15 tematów na minutę "pomocy dednolem" "help plx chakier mnie haknal". Po prostu piszcie tutaj, żalcie się, nikt nie będzie miał w tym temacie do was żadnych "ale", nie zakładacie nowego tematu, nie śmiecicie nia forum. Proste. Zapraszam do postowania, jeśli już chcecie się podzielić złem, które was spotkało.
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Ech, wiem coś o tym...
Pewnego razu, pod wieżą koło Ab'dendriel kulturalnie sobie expiłem z kumplami (ja miałem 13 lev, kolega 14). Po pewnym czasie przyszedł sobie jakiś 32 lev knight i zaproponował "kill mino guard, i can block". Jako że było u nas w drużynie 2 paladynów, zgodziliśmy się bez wahania. Mino zginął szybko, exp całkiem niezły, loot też (blocker się podzielił). Następnym naszym celem miał być orc berserker (poznany rucek miał blokować). Tymczasem się zgodziliśmy. Wyszliśmy poziom wyżej, ale ten rycerz zamiast samemu iść pierwszym, chamsko nas przepchnął do przodu i zablokował drogę w wąskim korytarzu ![]() ![]() ![]() [To się nazywa Pk na serwerze non-PvP (Astera)]. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Heh, współczuję
![]() Dlatego gram na pvp ![]()
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie wiem, może się mylę, ale uważam, że ten temat jest bardzo, bardzo podobny do tego tylko inaczej zatytułowany, lecz równie dobrze do tego samego może służyć. -.-
KLIK
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Zauważ, że tam jest tylko o hackach, tutaj jest o całym źle, bo jak pewnie widziałeś na forum nadal nie brakuje tematów o pk i całej reszcie tego shitu. I to wszsytko właśnie może być w tym temacie. Ale wiesz, ostateczna decyzja należy do modków, myślałem, że pomogę, ale jeśli usuną to spoko.
#6 |
Nieobecny.
|
![]() >>Zaliczyłeś deada?
Trzeba było uważać. >>Dostałeś "niesłusznego" bana? Nie istnieje coś takiego jak niesłuszny ban. >>Ktoś Cię hacknął? Frajer z ciebie. Polecam poszukać znaczenia słowa "hacker". >>You`re hunted? Masz problem. >>Dałeś się okraść? Frajer z ciebie. EOT |
![]() |