|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Czekaj na resset serwera, może znów wylądujesz w świątyni, po banie również, albo wołaj , stękaj, płać o i za pomoc. Zginąć w TAKIM miejscu moze być ciężko...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Tez mialem taki problem!!! Najlepiesz popros kogos ze swoim vipow zeby ci pomugl uwolinic opisz mu gidzie jestes i wejddz wtedy kiedy on bedzie i dawaj mu wskazówki
PS nie wybieraj sie nastepnym razem bez lopaty i liny ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Też tak kiedyś wpadłam bez liny i nie mogłam wyleźć. Co robiłam? Po pierwsze krzyczałam "#y rope me, i am under tree", a po drugie włączyłam Game Chat i pytałam, kto jest w pobliżu Outlaw camp i ma ochotę mi pomóc.
Ku mojemu zdziwieniu zainteresowanie pomocą dla mnie było bardzo duże. Wielu chciało pomóc, ale wszyscy się bali, bo trzeba było przejść koło sporej gromadki minosków - tych na outlaw. Aż w końcu znalazł się jeden odważny. Minoski owszem rozwalił, ale wlazł w złą dziórę - tam były 2 GS'y i niestety padł (knight 35 lvl). A potem przyszli jego kumple po jego ciało i przy okazji mnie wyciągnęli. Więc po mniej więcej 1,5 h wydostałam się z tej wstrętnej dzióry. A za tego nieszczesnego dead'a dałam gościowi 10k - może to niezbyt wiele za tyle straconego exp'a - ale to wszystko co miałam. Od tej pory nie ruszam się bez liny i łopaty ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Ja raz mialem taka akcej na rooku, za drugim razem podobna ale mialem line tylko niewiedzialem jak jej uzyc
![]() a przestroga dla mnie bylo jak swoim paladynem expowalem na cyklopach i niechcacy wpadlem do plapki ze smokiem, wtedy myslalem ze jak niezamiezam wchodzic do zadnych dziur to po co mi lina MYLILEM SIE I TO BARDZO ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh to miales pecha najlepiej powiedziec jakiemus qmplowi ze utkneles. I prosic o pomoc. Lub tez wejdz na Ktorys tam czat i skladaj oferty za gp o pomoc
![]() Ja utknolem kiedys na dachu wylozylem na dach 100 gp i pomoc nadeszla bardzo szybko ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() jak zginac ?
proste.. podlozyc pod siebie fire fielda i po nim chodzic ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum