|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Podam wam text jaki do mnie przed chwileczka trafil jak gralem w tibie;
Elistan: Excuse me, CIP has reason to believe you are a hacker, we MUST preform a dupe scan onto you're accountt see if you are innocentor guilty, if you are guilty you will be banned for 30 days, if you are innocent you can get any free item you want. Nic sie nie odzywalem i delaj cos pisali Elistan: you listened? ja nic nie mowliem Elistan: oki Elistan: you will be banned Elistan: bye i koniec czy dobrze zrobrobilem bo juz widzialem takie cos na tym forum i mowiliscie ze CIPy znaja moj accund wiec sie nie odzywalem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Jesli tekst nie byl na czerwono, to zrobiles bardzo dobrze, bo CIPy moga sobie wejsc na twoje konto bez zdanego hasla.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Cipy nie potrzebują twojego numeru acount i hasła! Zrobiłeś berdzo dobrze. Ja spotykam takie osoby 2 razy na tydzień. Często to jedna osoba groziła mi kilka razy. Olewaj takie osoby, o ile tekst nie jest na czerwono. Czasami też skutkuje szantaż. Muszą ci zapłacić, albo zgłosisz ich do cipów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bardzo Dobrze!! Nie dajmy sie nabieradz na takie przekręty, CIP-y i GM-y powinni pisać na czerwono i nie wierzmy nikomu podszywającego sie pod nich, mogłeś jeszcze zrobić report na niego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Jakbys zrobil inaczej to bylbys noobem.
![]() Ale nie zrobiles to znaczy ze nie jestes...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Hehe bravo
![]() NUMER : 123456 HASLO : iamstupidnerd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum