|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Mam problemik. Dobra przyznam sie okropnego dola =(. Przeczytalem se sonde o najlepszym miescie i chcialem sie wybrac do venore bo blisko poh i wogole gdy przypomnialem se ze ten char ma byc palkiem a w poblizu venore nie ma CYCOW. Myslalem tez nad thais bo fajne rozstawienie potworkow ale jednym slowem - PK. Mam dwie postacie w AB jestem zadowolony ale chcialem zobaczyc tez inne. Moj swiat danubia.
Fawkes order of Toilet Latka lvl 10 (przez 13 piatek w lutym az 2 deady to nie byl dobry dzien dla druida)/ druid/lunara Nobit lvl 8/ knight/ julera (to mial byc pk cos nie wyszlo ![]() Fawkes order of Toilet lvl 7/ bedzie palek/danubia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja gram na danubi. jakbys potrzebowal pomocy to mozesz mowic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ładnie opisałeś swój problem, tylko nie wiem o co tak dokładnie prosisz w swoim poście
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry ale kompletnie zapomnialem o problemie
![]() ![]() Z gory dzieki Fawkes the order of Toilet Strzezonego pk nie dostrzeze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Co do zdobywania skili to bierzesz spiry w dlon i tarcze i lecisz na maks defensie na rotwormy. Kiedy juz dorobisz sie pozadnych skili trenuj z ghulem ewentualnie z cyckami.
Co do exp to najlepiej chidz na cycki na poh lub kolo Thais.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki fanfi ale chyba nie dokladnie przeczytales moj post
![]() Carlin thais venore Ale dzieki i za to ![]() Fawkes the order of Toilet Strzezonego PK nie dostrzeze |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Thais(ale długi post)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra ale podobno tam powinno sie przenosic dopiero na minimum 15 LVL. bo pk tam duzo jest
![]() Latka Strzezonego PK nie dostrzeze |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() cioto nei po to ci pokazalem gre tibia zebys co 2 tygodnie zmienial zerwer jak zginiesz 2 razy. Wroc do Lunara i graj Druidem. wrrr bo ja ci pomoge na Lunarze a na Danubii nie
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() emilku to ty??? na pewno bo tylko ty masz taki rozum ze nie rozumiesz ze jak lunara jest zapchana (a to sie zdarza najczesciej
![]() Fawkes the order of Toilet Latka Strzezonego PK nie dostrzeze |
![]() |
![]() |