|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Wiem wiem juz wiele takich tematów powstawało lecz jednak chcialbym powiedziec wam kilka słów na ten temat...
Wiecie jak to denerwoje ze expisz na guardach a nagle stary przychodzi i mowi ej a kiedy ty sie uczyłes? ej nie ma grania w tą durną tibie! Koniec uczyc sie!! i nagle widzimy taki napis "kabel został odłączony". To jest własnie moment kiedy dochodzi kres waszej gry na 1 dzien,tydzień czy miesiąc. Niektórzy nienawidzą swoich rodziców poniewaz stracili 250k expa albo ze skille spadły itp itd. Lecz jednak mozna spojzec na to z innej strony...gracie załózmy hmm...5godzin dziennie i nagle matka przychodzi i mowi uczyc sie to nie uwazacie ze to jest ratunek dla nas? Dzieki rodzicom nie jestesmy takimi juz ludzmi bez mózgu ktorzy maja podkrązone oczy i siedza przed kompem i mowiąc "o k...a!! dead! omg! 50k expa w plecy k...a! nienawidze swoich rodziców!!" Więc chciałbym jeszcze powiedziec że rodzice nie są poprzeczką (w pewnym sensie) dla nas tylko ratunkiem...to na tyle Comment plx ;p --------------------------------------------- World: amera Voc: Knight Skills:78/74 Level:29 Eq:c armor,k legs,warrior helmet,Gigand sword. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, niedoj że masz mętlik w głowie to jeszcze jesteś wariatem, chłopie co to ma znaczyć? Tibia ot nie jakieś życie tylko gra, zwykła gra, w którą nastolatkowie i dzieci za bardzo się wiążą ehh do czego to dochodzi...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() tak siedze sobie i niewazne w co gram to i tak matka lub ojciec sie wnerwia ze sie nic nie ucze i wogule a w szkole i tak banie dostaje tyle ze u mnie ojciec ani matka nie odlanczaja kabla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Ja tam nie mam problemow z rodzicami o kompa, siedze kiedy chce i jak dlugo chce
![]() oooo.... musze konczyc starzy karza mi isc spac ![]()
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @LOL_13 rzeczywiście dla ludzi, któzy grają 25h na dobe rodzice to ratunek ![]() A Tibia nie jest taka zła jeżeli grasz z umiarem....
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mam ten sam problem tylko że u mnie wpada brat ktury ma 25 lat i robi reseta albo stara z miotlo i wtedy musze isc. Jest to o tyle wkurzające że tracisz tak ciężko zrobione skile lub magic. Przez kogo? Przez Starych!. Ale czasem naprawdę przeginamy z tą tibia np muj rekord to 7 godzin dziennie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Marm Dracon
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja mam się dobrze - bez rodziców w domu od dwóch lat - ale za późno Tibię odkryłem... Dopiero miesiąc temu... A matura czeka... no i Mamuśka przyjeżdża na dłużej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |