|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Mam propozycje do Gmów ( czy do CipSoftu ) ale nie wiem jak im to zaproponowac, moze Forum Tibi.pl pomoże ?
![]() Może, ze jak ktoś kogoś Chakuje to niech będzie napisane jego Ip czy też Nick Postaci. Żeby poszkodowany mógl z nim pogadać o oddanie rzeczy itp.. Tak by było najlepiej, bo sam wiem co to jest chak ( 3 chaki juz za mna ) ![]() I Prosze Forum o pomoc, w zadaniu propozyci Gmom z góry Ty ! Ostatnio edytowany przez Kryształek - 17-03-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() a skad cip soft ma znac nick osoby ktora hakuje? a ip.... jak ktos ma zmienne ip? albo ma w sieci lokalnej neta i kilka osob ma to samo ip?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ty wiesz co ot by był za chaos...
Ile ludu dziennie jest hakowanych, nic na to nie poradzisz (nie używaj cheatówi nie dawaj nikomu passów, skanuj co tydzień kompa i raczej nikt nie ma prawa ce shakować) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() 1-To bylo by dosc glupie jak jest wczesniej napisane
ludzie moga miec zmienne ip 2-Z takimi propozycjami na forum tibia.com albo mail do cipsoftu