![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hiho
od kiedy działa na forum Rapidshare postanowiłem zacząć zamieszczać moje filmiki Ten jest pierwszy zamieszczony, choć nie pierwszy nakręcony. Przedstawia prawie wszystko w strefie dla PACC na Rookgaard(prawie, bo szczurów nie chciało mi się kręcić ale chyba mi to wybaczycie ![]() Filmik PS.powiedzcie czy chcecie zobaczyć świątynie Goblinów.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() jaki betonnn!! omg...kazdy wie jakie są miejsca i rzeczy ktore moga uzywac pacc na rooku -.- gratz pomyslu zamknąc temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() @up: Zamknac to ty sie mozesz... Przejzyj sobie temat "zamowienia na filmy" to zobaczysz ile ludzi chce PACC Arene
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak mu naflugam to dostane 3 warninga ? oO omg... IDIOTA ! Czemu tacy ludzie chodza po naszym pieknym swiecie <ale Polska suxxx ;p> <za to chyba bana dostane xD> wiecej nie pisze... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() więc sie nie vczepiaj mi się filmik bardzo podobal ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() I poco takie glupoty tu wstawiasz nawet niekcialo mi sie ściągać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() szkoda ze link nie dziala
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
klikasz na link shodzisz na dol klikasz free shodzisz na dol czekasz max 1 min i se link pojawia na samym dole ![]() |
|
![]() |
![]() |