|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Suwałki
![]() |
![]() wow! ciekawe jaki loot z tego questa?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: w Domu
|
![]() O ja pitole to jest ten super quest chyba co nagrode to dragon scale legsy i great shield.
WoW !!!
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Wydaje mi sie, ze to fake, poniewaz kolo basiliska nie ma dziury...
Moge sie mylic, ale jesli to fake, to ladny~~
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() CIekawe czy to prawda na jakichs ssach widzilem z basilikiem ze tamto pomieszczenei jest male z nim a nei wielkie ale jak prawda to gratz .Wielkei grazt ale watpie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: w Domu
|
![]() A gdzie tam dziure widzisz??
Ja widze teleport
#8 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Suwałki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Dziura może jest, może nie ma. Ja tam nigdy nie byłem to nie wiem. Widziałem tylko 3 kratki sam w grze i one się akurat zgadzają. No cóż jeśli to nie fake to dziwi mnie tylko, że tak szybko dał za wygraną z tą rozmową z bazyliszkiem.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pomieszczenie było małe, poniewaz widziełes go zapewne przez sciane i nie mogłeś zobaczyc całego pokoju. Jeszcze sam tam nie byłem, ale wkrótce się tam wybiorę. Do tego miejsca prowadzi teleport. |
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak fake to niezły
![]() ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyszukuje błędów pod powiększeniem 8x ale narazie nic nie znalazłem...może to nie fake...
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() a wedlug mnie to fake bo tam jest dziura
|
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Gdzie jest dziura? Byłeś tam sam, że jesteś tak tego pewien?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem fake znalazłem na forum inne zdjęcie:
http://members.lycos.co.uk/boba15/basilisk.jpg porównajcie: 1 nie ma dziury 2 na tym zdjęciu co podałem jest jeszcze 1 posąg rycerza. Dalej szukam błędów ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() A ja chce filmik -.-
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Miechu Warrior
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 64
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ja mam 2 pytania: gdzie jest ten Bazyliszek i jak do niego dosjc?
![]() |
#19 |
Zbanowany
![]() |
![]() http://members.lycos.co.uk/boba15/basilisk.jpg na ty mzdieciu sa 2 posagi na tym co dales jest 1 i jest dziura na tym co ty dales nei ma dziury wiec fake
-.- |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
juz ktos to zrobil i co jest tam dziura a jak nie widzieliscie to sie nie odzywajcie |
|
![]() |