|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Czyli dla tych dla ktorych komputer to nie tylko pierdółki i gierki
![]() ![]() Wszystko jest juz zalatwione tylko ze (jako ze bede liderem) musze wymyslic: -Nazwe grupy -Krotki opis grupy ktory bedzie wyswietlany w panelu uzytkownika -range jaka beda mieli czlonkowie grupy i nie mam zadnego pomyslu ![]() takze jestem otwarty na propozycje... NORMALNE !!
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() no wlasnie, bo jesli to bedzie grupa style "siedze przed kompem po 8h dziennie" i jestem wielki to nie ma sensu...
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() doh, drugie elite players sie szykuje... EP istnieja jeszcze? Jezeli tak, to na pewno sa to ich ostatnie chwile, a jezeli nie, to coz... mozna bylo sie tego spodziewac. Tej grupie tez nie wroze dlugiego istnienia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() pisalem do Droma, mialem mu podac w.w rzeczy i grupa by juz byla. tylko nie mialem zadnego fajnego pomyslu.
@Maciek. Nie mam zamiaru "tworzyc" grupy z mysla "siedze przed kompem po 8h dziennie" tylko naprzyklad overclocking, sprzet, modyfikacje, programy, i wieele innych ciekawych rzeczy o komputerach a nie same gry -.- z tego co widze to na forum.tibia.pl jest malo osob ktore wykozystuja komputer nie tylko do tibi... -.- ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Czyli, rozumiem, geek group?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() @ Kald
Jak znam życie to Geeków tu jak na lekarstwo.. Już prędzej jakiś nerd by się znalazł.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Po co tworzyc tutaj taka grupe?? Po pierwsze napewno bedzie troszeczke malo osob, zeby wymieniac sie pogladami, nauczyc. A nie lepiej zareklamowac jakies forum inne?? Czy moze poprotu chcesz byc tylko zalozycielm grupy??
![]() |
![]() |
#10 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() @Karlos: A wiesz może chociaż na czym polega podkręcanie proca? I bardziej mam na myśli wiedze praktyczną niż teoretyczną. Nawet jeśli Twoja odpowiedź jest twierdząca, to stosunek ilości ludzi na tym forum, mających jakiekolwiek doświadczenie w zaawansowanej obsłudze kompa, do całości użytkowników dąrzy do zera (jego wartość jest porównywalna z marginesem błędu statystycznego).
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ing zapewniam Cię, że tak
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() @Karlos: A widziałeś, jak 386 rozpływa się po płycie głównej? ;]
Inna sprawa, że było to robione dobre kilka lat temu (ze starym kompem mojego kumpla). Tak tylko dla jaj... dosłownie - sprawdzaliśmy, czy te dowcipy z CDA o smażeniu jajek na procu da się wykonać empirycznie. Cóż... powiem wprost - nie da się xD aha... i jak ktos będzie próbował, to nie popełnijcie naszych młodzieńczych błędów - otwórzcie okno PRZED eksperymentem i wyłóżcie czymś podłogę (zwuaszcza, jeśli macie w pokoju dywan...).