![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom mag.: 6
|
![]() chodzi mi o rune explozion potrzeba na nia 6 mlvl ja jestem knight jak moge szybko nabic 6 mlvl i jakie obrazenia bede zadawac ta runą
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Co do obrażen - nie orientuję się, ale wysokie lvle zabierają ponad 100 dmg. A co do 6 mlvl i jak go nabić ... regenerujesz manę i rzucasz jakikolwiek czar, który spala 20 many lub wielkrotność liczby 20 (20,40,60,80...), ponieważ mana spalana jest w "kostkach" po dwadzieścia, czyli jak rzucisz exure (25 many) do mlvla liczy się tylko 20.
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Ogladalem Kiedys jak Bubble soluje demona, potrafila ona 1 hitem zabic fire elementala, czyli 280 hit. 6mlv knight robi w przedziale 50-60lv.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Robi of Pythera
Profesja: Druid
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 20/22
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Topic : 6mlvl u knighta, jakby tak popatrzec, duzo nie daje. Uhasz sie minimalnie szybciej, a explozje super nie sa. Prawda, na 80-90lvlu juz mozna ladnie potworki bic. Ale na 51lvlu z 6mlvlem z explo walilem w potworka srednio po 50. Czasami po 10-25, czasem w ogole.Max hit, jaki udalo mi sie zrobic na tym lvlu : 99. Dlatego powiem tak : nie wydawaj kasy na mfluidy. Z 5 na 6mlvl trzeba spalic 97200 many. Czyli 324h siedzenia non stop. Jesli siedzisz na tibii ok. 3godziny, ten mlvl bez wspomagaczy zrobisz, jak latwo obliczyc, w troszke ponad 3 miechy.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Z 4mlvl na 6mlvl potrzebne jest okolo 18dni grania bezprzerwy. Wiecej informacji na tej stronie http://www.erig.net/mlvl.php?f=4&t=6&v=k&r=on
Innym szybkim sposobem jest kupienie sobie duzej ilosci manafluidów o których informacje znajdzesz na wczesniej wymienionej stronie.