|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Plx, plx, plx umcyk, umcyk przyjmij mnie, umcyk, umcyk, tableta, umcyk, jazda plx.
A dlaczego do tej grupy sam nie należysz? Zbierzesz ludzi po to, żeby potem im powiedzieć, że "o, niestety modek się nie zgodził, szkoda". Zresztą wątpię, żebyś znalazł tu dużo chętnych, bo jeśli chodzi o techno... to raczej nie jest ono popularne wśród ludzi grających w RPG. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Najpierw może załóż grupę, a potem ogłaszaj do niej nabór.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() <--------------- looknijcie na moją rangę :S
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja miałem podobny pomysł kiedyś. Poszła nawet prośba o założenie grupy do Droma, ale ten dopiero po dwóch tygodniach ją zauważył
![]() Techno? Trochę bez sensu... Ja bym był za grupą zrzeszającą klubowiczów, itp. ![]() Techno to dość wąska 'specjalizacja'. No... Chyba, że właśnie o to chodzi w tej grupie.
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Eeeee...pozwolicie ze bede ignorantem ale musze spytac...czym jedna piosenka rozni sie od drugiej?
![]() |
#6 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
no offense ofkorz :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Ale jedno mnie rozbraja, to jest ta nazwa grupy: "Techno Star" ROTFL... Nie wiem co glupsze czy to, ze lider Elite Players zerżnął nazwe od Elite Users bo myslal, ze bedzie cool czy Techno Star ![]() Aha i odrazu mowie zeby nie bylo kolejnej wojny o to jaka muzyka rządzi (i tak kazdy wie ze rock ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Wracając do Elite Players - Drom zajrzyj na to forum.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() dlatego ja słucham pop'u xD ! j/k słucham wszystkiego co fajne.. (metal/techno/us hh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() oczywiście pokrewne muzyki jak klubowa etc promujemy także
![]() co do różnicy do gusta są różne thx Drom za grupę.a nazwa taka sobie wg mnie;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Wysoka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rapus They
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 45
Skille: NvM
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ja tez chce sie dolaczyc! Uwielbiam techno i wszystkie odmiany typu house, trance itp. JEDZIEMY !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Ja tworze muzyke techno... szczególnie Hard Houe, Progoressiv, Underground i Hard Style.
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie ![]() Przyjmijcie ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() @pasorzytek: 11GB? Jak na utwory trwające po 7 minut, to niezbyt dużo... U mnie sam japoński rock waży ponad 15GB (nie licząc OSTów do Anime, japońskiego i koreańskiego metalu, utwórków do DDR, poezji śpiewanej [xD], szantów i drugiej połówki - metalu/rocku mniej egzotycznego)... Inna sprawa, że i tak resztę dysku (i połowę szafy xD) zawala u mnie anime
![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Przyjicie mnie plz!! Ja też uwielbiam techno!! Dj Shog - Another world rulez ;]
|
![]() |