|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Sczecin
|
![]() Witam!! Założyłem nowy temat i nowe konto....aby dodać wszystko odpoczątku..
~~~~~~~~~~~~~~ ~Zaczeło się od tego że padłem moją starą postacią Kirin-Tor na Hero po czym się Wkur... i postanowiłem zrobić nową.. ![]() Założyłem postać o nicku Nell'Blade dnia 05.03.2005 byłem już na maine ![]() Ssądziłem że zrobie 9 Level, 8 mlvl i 60 Distance no i tak się stało ---> ![]() Potem mlvl ![]() No i Skille ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() EEe... juz to widzielismy ^^
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Potem zaczołem ostro expić...aż otrzymam Royala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i udało się, teraz zaczynamy trenować 70 Distance ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Następnie był 3 większe adwanse...
![]() ![]() ![]() I znowu co? EXPIENIE do 30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Z 70 Dista na 20 lvl można z działać ale co? Look na dół, praca w tydzień :>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I stało się !!! 30 Level teraz trenuje skille do 75 Distance ![]() Ostatnio edytowany przez Nell'Blade - 26-03-2005 o 11:04. Powód: Bląd w treści |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() I na zakonczenie popisy moje i moich kolegów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj zdjęcia zrobionego przez Oxxiona którego pozdrawiam z moim bratem Sharpem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() spoko ss'y
oby bylo wiecej |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosze państwa, mój pierwszy loot z dragów na tej postaci miejmy nadzieje że nie ostatni
![]() ![]() P.S 11:28 You see a dragon shield (Atk:0 Def:31).It weighs 60.0 oz. Scren Shot był sprzed chwili ![]() Ostatnio edytowany przez Nell'Blade - 26-03-2005 o 11:28. Powód: Bład |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Phihih fajne screeny, serio nice. Bardzo mnie zaskoczyły te 3 DSMy a potem jeszcze 2. !! WOW <wow> <podnieca sie> Śmiało możesz dawać więcej plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Thx dzięki tym sskom wymyśliłem fajną rzecz ..... na 8 lvlku zrobić 60/60 i expić do 20... =) zaoszczędze czasu i będe miał więcej zabawy wielkie thx =)... Ps. pytanko jak sie ma paca lub sie ma promocje to szybciej skill leci?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 145
|
![]() Gratz postaci, ale zawsze bede uwazal, ze Kirin-Tor to jeden WIELKI ZLODZIEJ.
That's all dude -.-
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() hmmm nie chce nikogo obrazac ale trzeba byc glupim zeby po deadzie zakladac nowa postac do tego na tym samym servie i o tym samym vocu xD dziwie sie tobie bo zanim zrobiles ten 30 lvl czy tak ktorys to jest 400k~ expa to bys mial juz wiekszy na kirinie no dziwie sie tobie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Arco~~
To nie prawda ![]() Co do sugestii o złodzieju, może mi to powiesz w twarz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() fajne ss'y ale nastepnym razem daj zycie druida i na harmoni
Harmonia Rulezzzzz Faron Junai |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Poland
|
![]() Nell'blade to jeden wielki zlodziej wykreca ludzi na pacc mowi ze sprzedaje ale nie sprzedaje tylko zabiera pieniadze uwazam ze powinno mu sie zbanowac konto pisalem do gm ale nic chyba nie zdzialali uwazam ze to jest noob iz oszukuje ludzi
![]() Ostatnio edytowany przez Siwy88 - 26-03-2005 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() tu wcale o deada nie chodzilo ale nie bede mowil o co...Gratz kirin
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
Ty jesteś taki "debilny" czy tylko udajesz?? Kupowanie na tibii pacc jest karalne wiec ja sie nie dziwie że ci Gm'y nie odpowiadały... Btw: Jak byś chciał nakapować na Nell'Blade, że kupuje pacca na tibii to musisz mieć jakiś dowód np. zdjecie, tylko nie probuj fake bo mozna bardzo latwo wykryć (baaaaaaaaaaaardzo łatwo) i jak poślesz fake to ty możesz dostać ban więc... Topic: Gratz ss'ków i adv ^^
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Za to nielegalne i summiennie karane jest okradanie ludzi na fake paccach, wiec posiadajac dobry dowod mozna takiego zlodzieja bardzo szybko zbanowac. Rada: Kupujac pacca nagrywajcie filmik tibicam i robcie screeny, z komentarzem i zeby wyraznie widac bylo cel przekazania kasy. I chociaz tibicam nie jest w pelni popierane przez CIPSoft, to jego uzywanie nie jest zabronione i w zaden sposob karane. Totez jest szansa ze GM na podstawie takiego dowodu zareaguje, a juz napewno jak dasz film/zdjecia na forum tutaj i na tibia.de, to gracze tez moga sie takim kolesiem "zaopiekowac". Czas wracac do gry po swietach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() A tutaj dla rozluznienia sytuacji... ![]() |
|
![]() |