|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() Na poczatek sie przedstawiam
![]() ![]() Buzi dla Behe ![]() ![]() Djinn:> ![]() ehhhh te mumie... ![]() ![]() duszek^^ tylko sie nie przestrasz:> ![]() ![]() nie lubie tych potworkow... potrafia mocno zarabac jak mnie zlaguje... ![]() fire elemental... slabo z SD dostal... ![]() przystawka ![]() ![]() vamp:> i kolejny kapowaty hit z SD... nastepny byl za 193 ale nie zdazylem zrobic SS ![]() ![]() hoho prawie tam padlem ![]() ![]() ![]() dl hunt ![]() ![]() zwykle smoki. nudzilo mi sie:> ![]() ![]() a tego zioma spotkalem jak ankh zwiedzialem. ma dobra obrone. ![]() paradox tower quest:> ostatnie pietro ![]() ![]() moj fake:> ![]() a tu moj inny char. kiedys nim gralem. ![]() ![]() a tu... malo kto ma jeszcze takie SS. obczajcie jak wygladaja runki, buty i plecak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() fajne screeny choć myślałem że będzie więcej walki
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Nice X popraw
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Olsztyn !
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir'kaibashi
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 68 ;]
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() XxXxX popraw to bo wydaje mi sie ze screeny sa fajne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() SS dobre ale myślałem że będą lepsze
![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() nie widziecie screenow?:/ ja widze jak wchodze. i kumpli sie pytalem tez widza... pewnie byl przekroczony limit transferu jak ogladaliscie... kto zna jakies lepszy serv?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() A ja widze słynne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |