|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() A więc tu zamieszczę ssy z pythery bohaterowie:
Ja- 23 lvl druid 37 mlvl Kryn Shiran - 31 royal pally 72/xx Oto kolega: ![]() No to na mummy quest ![]() ![]() 4 beholdery? co to dla nas: ![]() Ruszyła maszyna...: ![]() Ty takiemu na red hp życie ratuje a on sie czepia-.-: ![]() A tu nagroda: ![]() Tu już elvenblane po dłuższym czasi szukania blokera postanowiliśmy kolega pall zablokuje go z kuszą:X wszystko szło na armora ![]() ![]() Nas drag nie wykiwa ![]() ![]() Długo się nie trzymał: ![]() Tu już prawie deadnał(Dragon ![]() ![]() No i "nagroda"(nie pokazywałem walki z dsami i arcanistem bo musiałem wrzucić niewidkę i arcanista szybko z explo zawaliłem: ![]() zdjęcie z nagrodą nie wyszło bo jakiś żyd właził i chicał nam zabrac itemy ![]() P.S. Zdjęć jest trcohę mało więc jak macie jakieś swoje z pythery to doklejcie ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() nice, gz wykonania questu, i niech mi nikt nie krzyczy Quest Spolling !! Tylko za dużo Ssków z 1 draga i z paru Beholderów ale i tak GZ !
P.S. Ciekawe czy mi skasują podpis, Prosze nie róbcie tego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() lipaaaaa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ooo... Siepacz ladnie
![]() No ja mysle ze tak dalej bedziesz trzymal Hail Pythera and Hail Winds! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() ehhhh mogłeś pokazać loota w bagu
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodałem nowe screeny z kolegą Daditsem szliśmy na bh quest (Dadits lvl 25 67/67) , ja druid 22 lvl 36 mlvl(spadł po deadzie od guardów), i po drodze przyplątał się jakiś ziom to go wzięliśmy^^
Po drodze... ![]() Walka trwa.. ![]() Ubity^^ ![]() Żmudna droga dalej ![]() Żbey nie było od razu że quest spoiling i tak dlaej to pokaże tlyko nagrodę(mam skulla bo ***nąłem z explo 56 w Rycerza Ciemnosci , 112 oklo w bh^^) ![]()
www.tibiasiepacz.xt.pl - moje forum o tibi post plx Ostatnio edytowany przez Siepacz - 23-03-2005 o 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Spoko Quest,
a gdzie on jest? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten quest jest koło thais ale więcej nie powiem bo wiesz "QUEST SPOILING" uahuahuahuxD
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przed chwilą byłem na questach to updatne
![]() A wiec znów moj towarzysz broni Dadits 25 lvl skille 68/68 i ja druid 22lvl 37 mlvl TO kolega: ![]() A to ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W oczekiwaniu na bestie cyzli najtrudniejszy quest)joke( ![]() I stalo sie zagrzmialy dzowny i rozstapily sie morza weszlismy do jaskini trollixD ![]() O nie czy to mino mag i archer ![]() NIe chcialo mi sie go bicxD ![]() Wiec bil go kolegaxD ![]() Podzial expa ![]() I ten loot az lezka w oku sie krecixd ![]() Po pewnych nieporozumieniach z kolega bo nie bilem archera postanowilismy przelamac lodz i poszlismy gdie tuxD ![]() Zrobilem tylko ss z lootem bo nie bylo nic ciekawego No i Najmadrzejsze co moglem zrobic czyli sd w cyca slabexD jak na 37 mlvl ![]() Thx comment plx co prawda questy nie są "elitarne ale moga byc" ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() boze... on gral w tibie i mial wlonczone Delukse ski jump 3... no comment