|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Mój nick jest po polsku (to chyba łamie regulamin) no i jest tam troche niecenzuralne słowo... Wiem , że chyba dzięki temu mam jakieś szanse na namelocka , ale czy GM'a to nie wkurzy i nie skasuje mi konta?
Bo jakos sie boje ![]() ![]() Prosze o konkretne rady , co zrobić , do kogo napisać i w ogóle wszystko kork po korq... ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() GMy są jak mafia, sami Cię znajdą. A to że Ci konto skasuje jest raczej nie możliwe więc się nie bój.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli mówisz/mówicie żeby próbowac?
![]() ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() GM się nie wkurzy bo pewnie nie zna Polskiego(nie wiem czy jest jakiś pol-gm) ale jeśli ktoś do nich napisze że twój nick jest taki i taki i znaczy to i to
![]()
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() GM nie zmienia nicku a jedynie daje namelocka obecny nick. Do czasu wybrania nowego nicku nie możesz grać na danej postaci. Nowy nick sam sobie wybierasz i gdy zostanie on zaakceptowany możesz szleć dalej.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mogłby mi ktoś napisać co mam mu powiedziec zeby mi dał nejmloka?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Najlepiej chyba poprosić kolegów aby zrobili reporta (ctrl+r), zgłosili się do jakiegoś tutora, ewentualnie zrobili posta na forum GM i zgłosili twoje imię jako łamiące regulamin gry (postarajcie się je dokładnie przetłmuaczyć na angielski).
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tutor nie moze dawać nejmloka , więc to on jakos to zgłosi do GM'a ?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Spoko! Popros gm'a w czacie help o zmiane nicka i finito!
![]() |
#11 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Ctrl+Y: Name Report This opens the dialog to report names which violate the Tibia Rules directly to the customer support. It can only be used by tutors, counsellors and gamemasters.
|
![]() |
![]() |