|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Niedawno w poniedzialek 21.03.05 zamowilem pacca na allegro od jakiegos goscia ma chyba z 200 pozytywnych komentarzy , wyslalem mu pieniadze na konto 90 zl + 2 zl przesylke uzupelnilem dobrze kartke ile mam czekac ? A jak nie przysle to co robic aby odzyskac pieniadze ale wole miec pacca juz czekam prawie 5 dni :/ , on mieszka w Warszawie
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Czekac, ja nigdy na allegro nic nie kupowalem wiec nie wiem jaki tam jest regulamin itp. Slyszalem natomiast ze sporo ludzi na allegro sprzedaje jakies malo wartosiowe zeczy i zbiera pozytywne opinie a potem oszukuje ludzi na spore pieniadze. Nastepnym razem lepiej zrobisz jak wyslesz kase na pacca prosto do Cip'Soft.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Mógłbyś podać ksywkę kolesia na allegro? Ja tam jestem obeznany myślę że ci pomoge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wysocki 2004 taki nick wiele osob u niego kupuje pacca
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() xeltix tez u niego kupilem w srode i czekam...-.-
i jak z nim gadalem to mowil ze przelew jeszcze nie doszedl, a powinien juz chyba dojsc bo w PKO placilem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mi juz wystawil commentsa ze 100% pewnosci i cos tam jeszcze pozytywny a pacca nadal nie ma
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja tam sie na allegro nie znam ale wole PACCa odrazu przez bank prosto do cipsoftu a tak to wyslesz kase i on moze wysle ale nie wiadomo kiedy więc lepiej odrazu wysyłać samemu bo komuś innemu nie wiadomo kiedy bedzie się chciało dupe ruszyć to że to oszust to nie mówie bo go nie znam ale tylko jak długo on to wysyła
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() skoro duzo ludzi u niego kupuje to napisz maila do kilku ktorzy tez wzieli udzial w aukcji
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Eeeee..... właśnie chciałem od tego gościa zamówić PACC i już iść przelać kase na kotno, ale jak wy tu takie rzeczy wypisujecie...
Coś wyjaśniło się z tym typem?? Oszust/nie oszust?? Dostaliście tego PACC'a?? |
![]() |
![]() |